Search found 321 matches

by mfo
Tue May 03, 2005 09:51
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: vidnet not working...
Replies: 4
Views: 4280

I've made more test and sometimes not even the 2nd comp finds the first. However the first never found the 2nd and that's the way i need it. PLease, Bart or Edwin, tell me/us how Resolume searches for vidNet servers in a LAN. What could be error sources? The manual gives poor information over this. ...
by mfo
Mon May 02, 2005 17:00
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: vidnet not working...
Replies: 4
Views: 4280

Now i'working (or actually trying to) with a 2 computer setup too. On one machine i've a registered copy of resolume running, on the other a trial version. In the registered version i see the trial version running comp as vidNet server, but not vice versa. Unfortunately i need it the that way. A TCP...
by mfo
Tue Apr 19, 2005 18:16
Forum: General Chat
Topic: future of VJ'S
Replies: 15
Views: 8696

Perfectly agree with that.
Working with an musicians allows you far more concentration. It's simply more useful than just improvising everytime, having a completely "new" music set everytime.
Plus you don't have to stretch your material to 6 hours. You work more straight to a point.
by mfo
Tue Apr 19, 2005 18:10
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Output stalls when Resolume is not foreground app?
Replies: 5
Views: 4671

That doesn't work on my comp.

I've noticed, that the output starts playing after a while, lets say 1 minute. Anyway, not practicable.
by mfo
Mon Apr 11, 2005 10:50
Forum: New Features
Topic: Effect shortlist
Replies: 4
Views: 4822

bart and edwin are that fast, they've coded this right before your question ...

in other words: try right-clicking inside the effects tab.
by mfo
Fri Apr 08, 2005 09:59
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Click&Drag broken?
Replies: 6
Views: 5069

the same with me.
but i've had to reboot only resolume, not the whole system yet.
by mfo
Wed Apr 06, 2005 16:47
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Output stalls when Resolume is not foreground app?
Replies: 5
Views: 4671

An old, known problem.
A quite disgusting one.

Bart or Edwin put it on the ToDo List, but that is some time ago (Resolume2 Beta 1). I guess it's still on the ToDo List or on a Not Realizable List.
by mfo
Thu Mar 31, 2005 11:41
Forum: General Chat
Topic: Post your gig pictures here!
Replies: 350
Views: 394961

How about this one? ;)
by mfo
Wed Mar 23, 2005 11:24
Forum: New Features
Topic: wish list
Replies: 5
Views: 5548

oh, i just talked about 2)

concerning the audio analyzer i perfectly agree with you. the results of that one integrated in resolume are too blurry.

maybe the problem is, that resolumes audio analyzis works only as fast as the frame rate is. but it's just a guess of myself.
by mfo
Tue Mar 22, 2005 18:25
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Resolume 2.1 problems
Replies: 34
Views: 22716

I 'm experiencing really big problems with more complicated Flash films in R2.1. Those movies using intense programming were running in R2.0 and they still do. In R2.1 those movies seem to run in the background, only their output is frozen. I see this when i reassign them to a layer repeatingly. Tha...