Search found 60 matches

by Wasko
Fri Jun 08, 2018 17:41
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Input Resolution Datapath X4
Replies: 9
Views: 5452

Re: Input Resolution Datapath X4

Hi Oaktown, I've been looking through all of your posts & videos concerning the Datapath x4, so thanks for the wealth of knowledge. I am using a Displayport to DVI-D Dual Link cable, the one seen here: https://www.primecables.ca/p-347380-cab-dp-dvid-3ft-primecables-displayport-12v-to-dvi-d-dual-link...
by Wasko
Fri Jun 08, 2018 15:48
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Input Resolution Datapath X4
Replies: 9
Views: 5452

Input Resolution Datapath X4

Hi all, I just picked up two Datapath x4's. I've read about the technique where you can split an input resolution of 3840x2160 @ 30Hz to 4 output @ 1920x1080. My issue is that my computer will not detect the output (or allow me to modify the port's resolution) any higher then 1680x1050, despite the ...
by Wasko
Sat May 12, 2018 20:49
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Magewell Resolution Issue
Replies: 1
Views: 984

Magewell Resolution Issue

Hey all, I've just purchased a Magwell HDMI USB Capture Card as an alternative to my Intensity Shuttle. It works great out of the box, plug and play. However - my receiving computer is only getting what appears to be 720p. I'm sending the video output of a R6 composition on a Macbook Pro to my Windo...
by Wasko
Thu Apr 26, 2018 20:18
Forum: Hardware
Topic: Datapath X4 - In need of convincing
Replies: 4
Views: 2692

Datapath X4 - In need of convincing

Hey all, I've been on the fence for a while now about the Datapath X4. I've been getting increasingly more work that requires the reliable use of many projectors. I've read the guides, considered the options of multiple GPUs and asked many questions. I know that's not ideal for a number of reasons, ...
by Wasko
Wed Dec 20, 2017 03:28
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Equipment Failure in Multi - Projector SDI Setup
Replies: 3
Views: 1720

Re: Equipment Failure in Multi - Projector SDI Setup

Thanks for your response, I still haven't unraveled the full issue but these are some great points to study up on. I've been digging into this world of YUV, RGB and scaling - there is always so much more to learn. Your first point about not recognizing RGB via the Matrox Triplehead makes sense. I'm ...
by Wasko
Sun Dec 17, 2017 04:13
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Equipment Failure in Multi - Projector SDI Setup
Replies: 3
Views: 1720

Equipment Failure in Multi - Projector SDI Setup

Hey all, 

I recently had what I’d describe as a ‘technological crisis’ at an event. We pulled through by only by the skin of our teeth. The problem we had is complex, with many levels that I don’t fully understand. I’m seeing this as an opportunity to broaden my knowledge and wanted to reach out he...
by Wasko
Fri Dec 08, 2017 15:59
Forum: General Chat
Topic: Black Magic Downstream of Video Switcher
Replies: 0
Views: 1018

Black Magic Downstream of Video Switcher

Hey All, I have done a search and haven't been able to find information on this specific subject. I am wondering if anyone has had experience using a Black Magic Intensity Shuttle downstream of a video switcher to get video signal into Resolume. The context: I am working at a corporate event next we...
by Wasko
Tue Nov 28, 2017 21:04
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Base Tempo for BPM Sync'd Visuals
Replies: 2
Views: 1372

Re: Base Tempo for BPM Sync'd Visuals

My issue was that I rendered the content at an irregular amount of beats (24 instead of 32).

Solved my problem, thank you !
by Wasko
Tue Nov 28, 2017 20:37
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Base Tempo for BPM Sync'd Visuals
Replies: 2
Views: 1372

Base Tempo for BPM Sync'd Visuals

Something I am trying to wrap my head around: I'm creating some beat sync'd visuals for a non-120bpm track, let's say 85bpm. While compositing in AE, I have the visuals perfectly match an 85bpm track (snare, kick, etc). I crop the playheads so that it loops perfectly and stays in sync and render thi...
by Wasko
Tue Nov 28, 2017 02:30
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Re-Occuring freezing problem in R5 and R6
Replies: 1
Views: 877

Re-Occuring freezing problem in R5 and R6

Hey all, This may or may not be an issue with my particular hardware setup, so this is partly inquiring to see if other have had the same issue. This is a problem that is present in both R5 and now R6. The scenario: I have a show up and running and everything is going smooth. Sometimes, I may step a...