Search found 77 matches

by p8guitar
Fri Sep 18, 2020 12:32
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: recorded output runs too fast
Replies: 0
Views: 50

recorded output runs too fast

I'd like to record Resolume's output in order to make a music video for a band, intended for youtube and vimeo streaming. In my setup Ableton Live triggers clips in resolume with a max4live device. For a test I recorded 4 bars of an audio clip with resolume (not video but audio because it is easier ...
by p8guitar
Mon Aug 10, 2020 21:19
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Favorites Folder is not shown
Replies: 2
Views: 604

Re: Favorites Folder is not shown

ok, now I got it :lol:
by p8guitar
Sun Aug 09, 2020 14:09
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Favorites Folder is not shown
Replies: 2
Views: 604

Favorites Folder is not shown

I marked a folder with the heart icon as a favorite, but the Favorites folder is greyed out, the favorites are not shown. What am I doing wrong?
folder marked as favorite.jpg
folder marked as favorite.jpg (29.54 KiB) Viewed 604 times
Favorites folder is greyed out.jpg
Favorites folder is greyed out.jpg (21.3 KiB) Viewed 604 times
by p8guitar
Fri Aug 07, 2020 17:40
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: clearing clip from layer with OSC doesn't work
Replies: 4
Views: 951

Re: clearing clip from layer with OSC doesn't work

Great, with sending clear int 0 additionally, it works. Thanks! :-)
by p8guitar
Tue Aug 04, 2020 17:59
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: clearing clip from layer with OSC doesn't work
Replies: 4
Views: 951

clearing clip from layer with OSC doesn't work

I want to clear a clip from layer 1 with this OSC command:
/composition/layers/1/clear 1
The "x" button of the layer is highlighted, but the clip is not cleared.
?!?
OSC Clear doesn't clear the clip from the layer.jpg
by p8guitar
Wed Jun 17, 2020 16:35
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Videos too fast from BPM sync to Timeline, autopilot, ram & stutters
Replies: 8
Views: 2460

Re: Videos too fast from BPM sync to Timeline, autopilot, ram & stutters

This is a "DXV f3.0 Normal Quality, No Alpha, 640x480, 29,97 Fps" video clip without audio.
by p8guitar
Tue Jun 16, 2020 17:54
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: BPM Sync duration not dependent on tempo?
Replies: 3
Views: 1083

Re: BPM Sync duration not dependent on tempo?

I think that I'm not a typical Resolume user, because I use it to make Videos for my band. Most of the time I use a clip only for one song, so the tempo will not change after the clip has been imported to Resolume. Most users will need a clip to be usable for a variety of tempos, so the default "bpm...
by p8guitar
Sun Jun 14, 2020 14:45
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: BPM Sync duration not dependent on tempo?
Replies: 3
Views: 1083

BPM Sync duration not dependent on tempo?

Quotation from the manual: "In order for BPM Synced clips to work right, you will need to set the number of beats that the clip spans in the Transport section. By default, Resolume will guess the right amount of beats for you based on the length of the clip. It will guess to the nearest power of 2, ...
by p8guitar
Sun Jun 14, 2020 14:28
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Videos too fast from BPM sync to Timeline, autopilot, ram & stutters
Replies: 8
Views: 2460

Re: Videos too fast from BPM sync to Timeline, autopilot, ram & stutters

... 1) I created my comp in R6 and opened it in R7. Most of my clips were set to BPM Sync in R6. For some clips i decided during the night to put them back to transport > timeline, but then their speed is way off. The speed slider says 1, everything looks ok, speed slider in group & comp are on def...