Search found 14 matches

by residenthamster
Fri Dec 08, 2017 13:44
Forum: New Features
Topic: Pre loading
Replies: 6
Views: 2069

Re: Pre loading

Thanks for your replies. I am using SSDs. I'll try DXV3 codec. I realise preloading entire decks would be problematic My suggestion was more that individual clips could be manually preloaded into the buffer if necessary using a right click option or OSC message. So if you had 2 4K clips with lots o...
by residenthamster
Fri Dec 08, 2017 13:40
Forum: Hardware
Topic: Windows 10 optimization ?
Replies: 3
Views: 3370

Re: Windows 10 optimization ?

Personally for Windows10: Fresh install of Windows, install only drivers and the minimum manufacturer softwares which has got features i need, those which i don't, i left alone. I removed all windows apps via Powershell (windows store, xbox, skype, onedrive, etc... kept calculator and photos though)...
by residenthamster
Fri Dec 08, 2017 11:16
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Performance issues on Alienware 17 r4 - GTX 1060
Replies: 8
Views: 3697

Re: Performance issues on Alienware 17 r4 - GTX 1060

Alright just a little update: installed the latest driver from nvidia (388.59) and that fixes the problem, i'm getting full 60fps(thereabouts) with DXV playback edit: I might have said it a little to early. Currently doing a show which requires me to send 2 outputs to 2 different destinations, scree...
by residenthamster
Tue Dec 05, 2017 16:56
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Performance issues on Alienware 17 r4 - GTX 1060
Replies: 8
Views: 3697

Re: Performance issues on Alienware 17 r4 - GTX 1060

I have a similar spec to yours: i7 7700HQ GTX1060 6GB 32GB DDR4-2400 500GB m.2 Samsung 850 SSD Converted all my videos to DXV3 Normal Quality no alpha for playback. Back in 5.1.4, i'm able to maintain my fps above 90+ with 3 outputs. Now even with 1 video playing with 2 outputs on duplicate via wind...