Search found 121 matches

by Yuckfou157
Tue Mar 28, 2017 09:28
Forum: New Features
Topic: midi controlling advanced output
Replies: 7
Views: 2664

Re: midi controlling advanced output

+1 I don't need it really often but in some cases it would be really handy if you have some routing/muting system kinda like pro audiomixers have, just select the slices you want to toggle and group them to a midi button so you don't have to go to the advanced output and select all, toggle them, go ...
by Yuckfou157
Sat Dec 10, 2016 13:27
Forum: New Features
Topic: Input Live Text & Countdown timer.
Replies: 6
Views: 9381

Re: Input Live Text & Countdown timer.

+ 1 I've never understood why there is no simple typewriting possible in Resolume, I must have explained countless times to clients I cannot simply type some words on screen but have to open Illustrator, type a name, word or whatever, save it as PNG and then drag it to Resolume, they don't understan...
by Yuckfou157
Fri Sep 30, 2016 10:34
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Jitt. Flashes white??
Replies: 5
Views: 1793

Jitt. Flashes white??

Hmmmzzzz so I've upgraded to 5.1.0 and a feature I use a lot now gives me headache... For some extra flashy effects I use the Jitterbug a lot in combo with another layer, so let's say, Layer 1 has just clips running and layer 5 is my effect "glitch" layer with 80+ glitch loops, normally I would run ...
by Yuckfou157
Wed Aug 03, 2016 12:35
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Audiospeed increasing after a long running set?
Replies: 9
Views: 2959

Re: Audiospeed increasing after a long running set?

you could have accidentally set the composition speed to play faster. I saw an issue like this when starting resolume with 44100hz, and Ableton live later with 48000hz setting, resolume sped up playback and that's about 10%. This was what caused the problem, the clip was rendered in DXV with an 48....
by Yuckfou157
Mon Aug 01, 2016 16:36
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Audiospeed increasing after a long running set?
Replies: 9
Views: 2959

Re: Audiospeed increasing after a long running set?

'Cuz the mac was busy I could check it just now... So I've looked up where the layer controls where, hidden, as I don't use them, have not mapped them and there is no possible way that I could alter them as they are hidden, and yes I checked again by making them visible and checking my midimappings ...
by Yuckfou157
Mon Aug 01, 2016 07:15
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Audiospeed increasing after a long running set?
Replies: 9
Views: 2959

Re: Audiospeed increasing after a long running set?

Probably your audio buffer was too low. Set it to 1024 and that should take care of your problem. Ehm no, audiobuffer is at max. always, using Reso for quite a while now so also; you could have accidentally set the composition speed to play faster. a right click on the slider should reset it. have ...
by Yuckfou157
Mon Aug 01, 2016 00:31
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Audiospeed increasing after a long running set?
Replies: 9
Views: 2959

Audiospeed increasing after a long running set?

Hi Guys, It's almost a week ago now, but I still have to ask this question... This day last week I was running a show on the Amsterdam Dam square, using Arena 5 for VJ'ing but also a lot of audio/video instarts... So what happens, my setup is preferred BPM for VJíng, al clips are DVX3 with uncompres...
by Yuckfou157
Sat Apr 09, 2016 15:30
Forum: General Chat
Topic: 4 Screen duplication plugin please test
Replies: 38
Views: 19305

Re: 4 Screen duplication plugin please test

Thank you very much for this, I should have seen this sooner, just 2 days ago I was struggling to duplicate my DJ cam unto different slices, doubling and mirroring, but this will do the job perfectly, so again, thank you very much! :)
by Yuckfou157
Sat Jul 18, 2015 11:41
Forum: Hardware
Topic: APC40 mkII LED Feedback with Bome
Replies: 29
Views: 13751

Re: APC40 mkII LED Feedback with Bome

I've taken a look at it but it's so different from my setup that it will cost me hours and hours to rebuild the midi file for my own layout, thnx for the trouble tho! ;)
by Yuckfou157
Sun Jul 12, 2015 09:14
Forum: Hardware
Topic: APC40 mkII LED Feedback with Bome
Replies: 29
Views: 13751

Re: APC40 mkII LED Feedback with Bome

Can you post an oversight how your APC is configured?
I have Bomes and the MK II so it could be interesting however the led working is the least of my concearns...
But if your setup is kinda similar to mine it could be fun to have this working! thanks :)