Search found 2537 matches

by Oaktown
Wed Jul 09, 2014 05:13
Forum: Hardware
Topic: 2013 Mac Pro Performance
Replies: 9
Views: 4715

Re: 2013 Mac Pro Performance

Are you using passive or active MiniDP (not Thunderbolt) to DVI adapters?
by Oaktown
Tue Jul 08, 2014 19:02
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: green screen performance
Replies: 9
Views: 3389

Re: green screen performance

I've got the newest version of the 15.4" MBP with the Intel Iris Pro and the NVIDIA GE Force GT 750M (see specs below) The following youtube video will show you the chroma key effect on my MBP: https://www.youtube.com/watch?v=T_tgKwrJ7xo&feature=youtu.be Screen Shot 2014-07-08 at 10.40.56 AM.png Scr...
by Oaktown
Fri Jul 04, 2014 17:42
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Resolume not detecting DXV Alpha?
Replies: 9
Views: 2312

Re: Resolume not detecting DXV Alpha?

Have you tested your media in another software to make sure the alpha channel is there?
by Oaktown
Thu Jul 03, 2014 14:05
Forum: New Features
Topic: Forum order
Replies: 4
Views: 2034

Re: Forum order

Thanks Cosmowe but I meant being able to organize posts within a topic from newest to oldest.
by Oaktown
Thu Jul 03, 2014 07:01
Forum: New Features
Topic: Forum order
Replies: 4
Views: 2034

Forum order

Any way to implement a feature in the forum so that the messages could be sorted from newest to oldest by default? Of course this would be great if the original post stayed on top. That would make reading posts a lot easier.

Maybe that feature already exists but I can't find it!
by Oaktown
Wed Jul 02, 2014 10:52
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Audio/video DXV clip not playing correctly
Replies: 8
Views: 6635

Re: Audio/video DXV clip not playing correctly

Worth a try!

Are all your video clips playing slow now or just the one with audio?
by Oaktown
Wed Jul 02, 2014 10:09
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Audio/video DXV clip not playing correctly
Replies: 8
Views: 6635

Re: Audio/video DXV clip not playing correctly

Have you checked your Timeline transport mode set to make sure it's not set to BPM instead of Timeline? Screen Shot 2014-07-02 at 1.59.23 AM.png If so, change it to Timeline and you should be back to normal. Also, you might want to check your preferences to make sure the BPM is not the preferred mod...
by Oaktown
Wed Jul 02, 2014 09:53
Forum: Hardware
Topic: Selfmade led screen & Resolume
Replies: 5
Views: 6386

Re: Selfmade led screen & Resolume

In order to control LED's you need to be able to send a signal which will typically be DMX over Artnet. At this point, Arena will take a DMX over Artnet signal input but I don't think that there is any way to send a DMX output signal from Resolume. If you are on a Mac, you can send your composition ...
by Oaktown
Tue Jul 01, 2014 15:44
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: green screen performance
Replies: 9
Views: 3389

Re: green screen performance

Joris, I have a newer MBP with the Intel Iris Pro GPU and I can use the Chroma Key no problems.
by Oaktown
Tue Jul 01, 2014 15:08
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: H264 playback very slow only in Resolume
Replies: 3
Views: 1883

Re: H264 playback very slow only in Resolume

Just convert your clips to DXV and you'll have no problems.

If you use MPEG Streamclip, you can easily do a Batch List to convert multiple movies at once.
Screen Shot 2014-07-01 at 7.06.22 AM.png