Search found 219 matches

by rawdesigns
Sat Jul 07, 2018 05:55
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Installing Alley error
Replies: 5
Views: 1204

Installing Alley error

I tried to convert my DXV files to h.264 (mp4) with After Effects and Media Encoder but no luck they fail because Adobe is dumb. So I tried to re-install Alley and I get this error even though all my adobe apps are closed including creative cloud. Please help! thanks!
Screenshot (640).png
by rawdesigns
Tue Jun 26, 2018 23:01
Forum: New Features
Topic: Loop count
Replies: 19
Views: 10885

Loop count

like images setting a duration before auto pilot switches to next slide, is it possible to set a clip loop several times before auto pilot switches to next slide?
by rawdesigns
Sun Jun 24, 2018 00:56
Forum: General Chat
Topic: Live camera embedded in visuals
Replies: 4
Views: 2462

Re: Live camera embedded in visuals

The Hardwell show was done by good friends of ours, and yes it was all done within Resolume Arena. This is the first time our UV Map research project was put into practice on a big stage. If you want to know how this was done (and yes it will find it's way into Resolume in the future) drop us an em...
by rawdesigns
Thu Jun 21, 2018 19:33
Forum: General Chat
Topic: Live camera embedded in visuals
Replies: 4
Views: 2462

Live camera embedded in visuals

I was wondering how to achieve this effect. Can it be done in Resolume? There are these customs animations for Hardwell's set at Ultra and these rotating blocks but on the faces of the blocks are embedded with the live camera feed. Screenshot (3).png go to min 18:30 https://www.youtube.com/watch?v=y...
by rawdesigns
Sun Apr 15, 2018 15:39
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Clips with audio issue
Replies: 8
Views: 1396

Re: Clips with audio issue

Where do I send my comp + file? mail@resolume.com?
by rawdesigns
Sun Apr 15, 2018 15:38
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Clips with audio issue
Replies: 8
Views: 1396

Re: Clips with audio issue

This might be the lastest Windows 10 update. It didn’t do this before I installed the update. Video works fine in Alley. They are both the same clip. The first one played just had its audio removed
by rawdesigns
Sun Apr 15, 2018 02:27
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Clips with audio issue
Replies: 8
Views: 1396

Re: Clips with audio issue

Yes it’s all my files that are DXV3 with audio. If I delete the audio track it works fine. Here is a YouTube link of my issue. First video is with audio removed from the cop properties and my first cue point I trigger is the words “I’ve been reading books of old” 2nd video is the same with audio and...
by rawdesigns
Sat Apr 14, 2018 07:04
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Clips with audio issue
Replies: 8
Views: 1396

Re: Clips with audio issue

Also if I drag a timeline slider it scrolls through the video in random spots. This and above comment do not happen in the preview monitor!!
by rawdesigns
Sat Apr 14, 2018 06:38
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Clips with audio issue
Replies: 8
Views: 1396

Clips with audio issue

Not sure what’s going on but if I trigger a clip like an intro with audio the slider will go from start to finish but the video jumps from random spots. Please help!
by rawdesigns
Wed Mar 14, 2018 19:19
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: dropping in clip from comp off other computer
Replies: 2
Views: 703

Re: dropping in clip from comp off other computer

Yes the file is DXV3 no more than a gig in size. No it’s coming from win10 to win8.1. It does this problem on win 8.1. For now I’m starting from scratch in new comp and redoing every cuepoint and effect :(