OSC Network?

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
kingafro
Is taking Resolume on a second date
Posts: 31
Joined: Tue Nov 08, 2011 12:03

OSC Network?

Post by kingafro »

Is it possible to create a osc Network with 2 PCs Running resolumen Arena and a ipad with TouchOSC?
Ithink i need a osc Patch and merge Programm.
Have any Body Use PD Basic?

Joris
Doesn't Know Jack about VJ'ing or Software Development and Mostly Just Gets Coffee for Everyone
Posts: 5185
Joined: Fri May 22, 2009 11:38

Re: OSC Network?

Post by Joris »

Surely there are OSC wizards out there that can point this wanderer in the right direction?

User avatar
Tschoepler
Is seriously in love with Resolume. Met the parents and everything
Posts: 467
Joined: Fri Mar 13, 2009 04:26

Re: OSC Network?

Post by Tschoepler »

Hey,

I quickly tried my best in pd — I am more familiar with MAX/MSP. I didn't test it with TouchOSC but it should give you a good starting point.

best,
jakob
Attachments
OSC Router.pd.zip
(430 Bytes) Downloaded 222 times
████▀ ▄█ tschoepler.net █████ zweifarbton.net █▄ ▀████

Post Reply