how to desactivate the name of the soft on the image

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
latence
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 1
Joined: Mon May 13, 2013 17:28

how to desactivate the name of the soft on the image

Post by latence » Mon May 13, 2013 17:33

Hello, i get resolume arena 4, but there is the name of the soft who appears on the image all the time.
Do someone know how to desactivate?

Thanks a lot

Basic
Wants to marry Resolume, and Resolume said "yes!"
Posts: 707
Joined: Mon Feb 05, 2007 09:39
Location: UK

Re: how to desactivate the name of the soft on the image

Post by Basic » Mon May 13, 2013 19:08

Yeah its a case of buying a license.
Resolume Avenue 3.3.3 - MBP i7, 8gb RAM - Snow Leopard (2010). Akai APC20

User avatar
Stickygreen
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 202
Joined: Mon Jun 09, 2008 21:33
Location: vancouver

Re: how to desactivate the name of the soft on the image

Post by Stickygreen » Tue May 14, 2013 19:51

:lol:

User avatar
skulpture
Is taking Resolume on a second date
Posts: 38
Joined: Wed Jul 04, 2012 17:47
Location: Yorkshire, UK

Re: how to desactivate the name of the soft on the image

Post by skulpture » Wed May 15, 2013 12:30

You are either running in demo mode or the cracked file you just download didn't work my friend. :roll:

Buy a license! They offer really good student discount!

User avatar
cosmowe
Knows Resolume better than the devs
Posts: 1276
Joined: Fri Mar 25, 2011 10:27
Location: cologne // germany

Re: how to desactivate the name of the soft on the image

Post by cosmowe » Wed May 15, 2013 16:38

:mrgreen: :mrgreen:

Image
w10 || Schenker U506 || lemur || kp3 || pulse || leap motion || magewell capture dongle

pfelberg
Wants to marry Resolume, and Resolume said "yes!"
Posts: 643
Joined: Thu Sep 29, 2005 04:49
Location: Rio de Janeiro . Brazil

Re: how to desactivate the name of the soft on the image

Post by pfelberg » Wed May 15, 2013 16:56

Not pointed to anyone or any specific post, but this topic will now become a wall for all sort of jokes and spam messages.
Couldn´t it just be blocked? Leave the first two posts: question and answer, delete all rest and block it for new comments. Please? -

arindamliveguitar
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 71
Joined: Thu Jun 28, 2012 18:01

Re: how to desactivate the name of the soft on the image

Post by arindamliveguitar » Wed May 15, 2013 18:50

seconded!

User avatar
bart
Team Resolume
Posts: 2113
Joined: Wed Sep 29, 2004 10:01
Location: Resolume HQ

Re: how to desactivate the name of the soft on the image

Post by bart » Wed May 15, 2013 21:11

pfelberg wrote:this topic will now become a wall for all sort of jokes
Couldn´t it just be blocked?
Ohh no! We can not possibly allow any jokes on the forum now can we?

pfelberg
Wants to marry Resolume, and Resolume said "yes!"
Posts: 643
Joined: Thu Sep 29, 2005 04:49
Location: Rio de Janeiro . Brazil

Re: how to desactivate the name of the soft on the image

Post by pfelberg » Wed May 15, 2013 23:03

I have nothing against jokes at all. Sorry if I sounded that way or if I sounded like lecturing or requesting something abusive.
But your software is a serious tool for me, as it is for a lot of other registered users all over the globe.
Whenever I am on this forum, I am looking after serious help or helping others. My time is important to me and I am pretty sure time is also important to others.
So everytime we open a thread we expect to find productive information. On that matter, jokes are not exactly productive information, right? And of course this is in respect to your product.
Anyway, it is simple to me: I will just ignore this specific topic from now on.

Post Reply