R6 bug : no difference between 2 BM intensity extreme in source list

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
inzieye
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 53
Joined: Wed Aug 06, 2008 17:55
Location: France

R6 bug : no difference between 2 BM intensity extreme in source list

Post by inzieye » Sat Oct 14, 2017 18:31

Hi everybody at Resolume,

There’s a problem in source list. When you use 2 Blackmagic Intensity Extreme (for exemple) at the same time, they appear in the source list with the same name (they were renamed 1&2 in R5) and when you add them in a deck, only one camera appear (the same in both sources).

Thank you

All the best

Zoltán
Team Resolume
Posts: 3818
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: R6 bug : no difference between 2 BM intensity extreme in source list

Post by Zoltán » Mon Oct 16, 2017 09:38

Thanks, created a ticket. #9849
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

inzieye
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 53
Joined: Wed Aug 06, 2008 17:55
Location: France

Re: R6 bug : no difference between 2 BM intensity extreme in source list

Post by inzieye » Fri Oct 20, 2017 19:03

Thank YOU!

Zoltán
Team Resolume
Posts: 3818
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: R6 bug : no difference between 2 BM intensity extreme in source list

Post by Zoltán » Wed Nov 08, 2017 15:23

inzieye wrote:When you use 2 Blackmagic Intensity Extreme (for exemple) at the same time, they appear in the source list with the same name (they were renamed 1&2 in R5) and when you add them in a deck, only one camera appear (the same in both sources).
Should be fixed in the release, can you check?
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

inzieye
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 53
Joined: Wed Aug 06, 2008 17:55
Location: France

Re: R6 bug : no difference between 2 BM intensity extreme in source list

Post by inzieye » Thu Nov 09, 2017 09:53

Hi Zoltán,

Yes it is!

Each BM is renamed DeckLink Intensity Extreme 1 & 2.

Thanks

Zoltán
Team Resolume
Posts: 3818
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: R6 bug : no difference between 2 BM intensity extreme in source list

Post by Zoltán » Thu Nov 09, 2017 11:00

Great, thanks for checking!
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Post Reply