Preview relocated clip Crash R6

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
Kadete
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 125
Joined: Sun Jun 01, 2014 13:04
Location: Lisbon, Portugal

Preview relocated clip Crash R6

Post by Kadete »

Hi awesome ppl, few bugs:

I opened a composition from R5 on R6 with a few relocated files, so in resolume it show the relocate thumbnail.
If i (miss) click to preview instead Relocate button, R6 crashes.

Also Relocate doesn't work for some files, even after i set path and the line becomes white (momentarily)
Last edited by Kadete on Mon Nov 13, 2017 17:52, edited 1 time in total.

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4415
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Preview relocated clip Crash R6

Post by Zoltán »

Could you upload the R5 composition?
Thanks!
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Kadete
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 125
Joined: Sun Jun 01, 2014 13:04
Location: Lisbon, Portugal

Re: Preview relocated clip Crash R6

Post by Kadete »

Zoltán wrote:Could you upload the R5 composition?
Thanks!
Attachement R5 comp on R6, i cleaned all decks, clips and effects, so i'm sending a comp with 2 relocate clips.
preview_bug.avc
(59.56 KiB) Downloaded 100 times
I guess it's because some FFGL that i don't have on R6.
Edit: I opened the comp on R5 and the clips doesn't have any FFGL.

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4415
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Preview relocated clip Crash R6

Post by Zoltán »

thanks,
ticket #10063
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Post Reply