Arena 6 doesn't quit

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
User avatar
pette
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 69
Joined: Wed Dec 23, 2015 18:58

Arena 6 doesn't quit

Post by pette »

Hi,
I installed direct Arena 6.0.7 after formatting the mac.
So it opens the compositions I imported from backup but it doesn't quit, I have to force the quit.
Thanks

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4627
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Arena 6 doesn't quit

Post by Zoltán »

Resolume hangs on exit trying to clean up stuck Audio analyzer threads.
It will be fixed in the next release.
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

User avatar
pette
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 69
Joined: Wed Dec 23, 2015 18:58

Re: Arena 6 doesn't quit

Post by pette »

Thanks,
waiting for new release!
:mrgreen:

jjames
Is taking Resolume on a second date
Posts: 22
Joined: Tue Jan 11, 2011 01:53

Re: Arena 6 doesn't quit

Post by jjames »

Is this the same for windows? I can't restart Arena without restarting the computer.

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4627
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Arena 6 doesn't quit

Post by Zoltán »

jjames wrote:Is this the same for windows? I can't restart Arena without restarting the computer.
Yes, it's the same.
You can force quit Resolume in the Task manager on windows.
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Post Reply