beat looper loopr midi problem AKAI APC40 mk2

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
Wiki
Is taking Resolume on a second date
Posts: 20
Joined: Tue Nov 14, 2017 18:11

beat looper loopr midi problem AKAI APC40 mk2

Post by Wiki »

Hi
I have problem with beat looper midi and akai apc40 mk2
I show my problem in youtube video.

https://youtu.be/Jtue5lrOhXE

what i do in video:

- I choose clip in layer 1 (setup midi its "selected clip")
- I change beat looper buttons -> 4beats -> 2beats -> 1beat -> 1/2beat (light button its not turn on!)
- I change layer to 2 and back unto 1
- Light beat looper button its turn ON! (when refreshing layer)

I try others buttons and its this same
"OFF" beat looper button work correct

please help

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4425
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: beat looper loopr midi problem AKAI APC40 mk2

Post by Zoltán »

Sounds like an issue we're working on with multiple option objects, where the midi feedback is not sent correctly for all the buttons/notes.
Will be fixed in the next release.

Looks like we broke it in 6.0.8, so if you need this to work you can revert to 6.0.7.
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Wiki
Is taking Resolume on a second date
Posts: 20
Joined: Tue Nov 14, 2017 18:11

Re: beat looper loopr midi problem AKAI APC40 mk2

Post by Wiki »

Downgrade version help me. Thanks.

I'm always afraid to update the program because it always something does not work.. even if an owl approaches me.

Post Reply