files only play in preview-monitor

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
Fungimaster
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Tue Aug 14, 2018 08:12

files only play in preview-monitor

Post by Fungimaster »

Hello :D
some of my .mp4 files only play in the preview-monitor.
when i left-click the clip in the column then apears a bar in the middle of the clip and it does not play
i have this issue on my windows-computer. If i try to play the clips on my mac in the same projectfile , then it works without a problem.
I dont think that it is a codec-issue because i can play the clips in the preview-monitor of my windows-computer too. I attached a image where you can see the apearing bar.
please help me !!!!
doesnotwork.png

t13swift
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 154
Joined: Thu Mar 26, 2015 14:00

Re: files only play in preview-monitor

Post by t13swift »

It is possible this could be a bug that was fixed relating to audio interfaces.

I see you are running version 5.0.0
You should try updating to the latest version of Arena 5 and see if that fixes the problem.

User avatar
cosmowe
Knows Resolume better than the devs
Posts: 1303
Joined: Fri Mar 25, 2011 10:27
Location: cologne // germany

Re: files only play in preview-monitor

Post by cosmowe »

Hi Fungi....
does is run when you disable beatsnap?

Unbenannt.png
w10 || Schenker U506 || lemur || kp3 || pulse || leap motion || magewell capture dongle

User avatar
Arvol
Knows Resolume better than the devs
Posts: 1294
Joined: Thu Jun 18, 2015 17:36
Location: Oklahoma, USA

Re: files only play in preview-monitor

Post by Arvol »

I would suggest updating to 5.1.4 so you're on the latest version.

Fungimaster
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Tue Aug 14, 2018 08:12

Re: files only play in preview-monitor

Post by Fungimaster »

that solved the problem !
thank you verry much !!! :D

Post Reply