Two Separate Stereo Audio Signals from Resolume.

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
Frischvergiftung
Is taking Resolume on a second date
Posts: 38
Joined: Wed Jan 28, 2009 23:13

Two Separate Stereo Audio Signals from Resolume.

Post by Frischvergiftung » Thu Apr 18, 2019 10:46

Hi!

Maybe someone can direct me towards a solution here.

We have this video installation where we need to send two separate stereo audio signals out from Resolume Arena. How would i got about that? I guess two stereo signals would be easy, simply split the audio signal in left and right, but how can we stay stereo? Would we need another app running sidy by side with Resolume thats synced via OSC/MIDI or can we somehow get Resolume to output two stereo signals?

Cheers, Max

deflost
Is taking Resolume on a second date
Posts: 37
Joined: Tue Jul 07, 2009 23:10

Re: Two Separate Stereo Audio Signals from Resolume.

Post by deflost » Thu Apr 18, 2019 21:21

No way till routable multichannel audio output is implemented!!!
We do things like that with ableton live triggered from resolume with osc or midi.
So you can give every video a separate mono or stereo clip as synced output depending on your hardware (amount of out channels).
R.h
westfernsehen, leipzig

Frischvergiftung
Is taking Resolume on a second date
Posts: 38
Joined: Wed Jan 28, 2009 23:13

Re: Two Separate Stereo Audio Signals from Resolume.

Post by Frischvergiftung » Fri Apr 19, 2019 14:18

Okay, thought so! Thanks!

Post Reply