Backupmachine parallel

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
chq
Is taking Resolume on a second date
Posts: 26
Joined: Sat Jul 13, 2019 09:05

Backupmachine parallel

Post by chq »

Hi,

is it possible, to run a backupmachine parallel to a mastermachine (any parameterchange in (nearly) realtime)?

How does this work, if it's possible? OSC?

Couldn't find anything in the manual. :roll:

Greetz Chris

chq
Is taking Resolume on a second date
Posts: 26
Joined: Sat Jul 13, 2019 09:05

Re: Backupmachine parallel

Post by chq »

That is not intended, isn't it?

Greetz Chris

User avatar
drazkers
Wants to marry Resolume, and Resolume said "yes!"
Posts: 960
Joined: Wed May 18, 2011 10:54
Location: Brady V up in Canada

Re: Backupmachine parallel

Post by drazkers »

You can with OSC,

but i've always just used a lighting board and artnet.

Post Reply