Problem sound scrubbing (A7)

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
CastaLibre
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 7
Joined: Tue Jan 21, 2020 15:01

Problem sound scrubbing (A7)

Post by CastaLibre »

Hi all!

I've got a problem with Arena7, when i try to scrubb on a sound clip with a midi controller, it does not work : it does not follow the position of my fader.

When i try on Arena6, it works flawlessy.

My message maybe obvious but i try since this morning without results...

CastaLibre
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 7
Joined: Tue Jan 21, 2020 15:01

Re: Problem sound scrubbing (A7)

Post by CastaLibre »

No ideas?

I’m a little stressed I have a show soon and i do not know if i buy arena v6 or arena v7 and I really need this fixture !

Zoltán
Team Resolume
Posts: 5074
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Problem sound scrubbing (A7)

Post by Zoltán »

Hmmm, indeed for some reason the audio is not scrubbed properly.
We'll look into this.

Can you also contact us on mail@resolume.com maybe we can figure out something for you meanwhile.
Thanks!
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

CastaLibre
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 7
Joined: Tue Jan 21, 2020 15:01

Re: Problem sound scrubbing (A7)

Post by CastaLibre »

Thanks for the reply!

I am beginner so i tought of a bad use of the software!
I send a mail immediatly!

CastaLibre
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 7
Joined: Tue Jan 21, 2020 15:01

Re: Problem sound scrubbing (A7)

Post by CastaLibre »

Hi !

Any news for the sound scrubbing with A7?
I'm stuck on A6 while but i'd like to switch but i often need this feature!

Zoltán
Team Resolume
Posts: 5074
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Problem sound scrubbing (A7)

Post by Zoltán »

We're working on it.
This is quite a tricky one.
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

CastaLibre
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 7
Joined: Tue Jan 21, 2020 15:01

Re: Problem sound scrubbing (A7)

Post by CastaLibre »

Thanks Zoltán!

Glad to find a tricky thing on my beginnings with Vj!

:lol: :lol: :lol:

CastaLibre
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 7
Joined: Tue Jan 21, 2020 15:01

Re: Problem sound scrubbing (A7)

Post by CastaLibre »

Hi!

No good news ?
I'm stuck on Arena6 :mrgreen:

Post Reply