DMXKing

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
olialonso
Is taking Resolume on a second date
Posts: 16
Joined: Sun Nov 06, 2011 02:09

DMXKing

Post by olialonso »

Hi all
Can I connect a ultraDMX pro (DMXKing) interface to resolume 4?
As dmx input
resolume 4 accepts telnet?
Thanks

nicholas
Is taking Resolume on a second date
Posts: 20
Joined: Wed Mar 11, 2015 20:23

Re: DMXKing

Post by nicholas »

I am trying right now to connect the ultraDMX2 PRO from DMX KING
https://dmxking.com/usbdmx/ultradmx2-pro

but no success to control my fixtures...
I managed to make it with Enttec ODE Mk2 tough....

any clue ?

nicholas
Is taking Resolume on a second date
Posts: 20
Joined: Wed Mar 11, 2015 20:23

Re: DMXKing

Post by nicholas »

no idea?
I can control my LED with D:light but not with resolume. anyone succeed with the DMXking box?

Empyfree
Is seriously in love with Resolume. Met the parents and everything
Posts: 281
Joined: Thu Mar 20, 2014 23:36

Re: DMXKing

Post by Empyfree »

How are you wired up? You’re not trying to use the USB input are you?

nicholas
Is taking Resolume on a second date
Posts: 20
Joined: Wed Mar 11, 2015 20:23

Re: DMXKing

Post by nicholas »

I'm using network IP with RJ45 Cat6

nicholas
Is taking Resolume on a second date
Posts: 20
Joined: Wed Mar 11, 2015 20:23

Re: DMXKing

Post by nicholas »

working good now,
was a problem of firewall, had to stop the windows firewall

Post Reply