Welcome to the Resolume discussion msg-board

Just let it all out, buddy. You're among friends here.
User avatar
bart
Team Resolume
Posts: 2149
Joined: Wed Sep 29, 2004 10:01
Location: Resolume HQ

Post by bart »

As you can see we have released the first public beta. Go try it out and discuss anything you like on this msg-board!

;-)

edwin
Team Resolume
Posts: 1148
Joined: Thu Oct 07, 2004 10:40

Post by edwin »

Welcome from me too!

yituey_

Post by yituey_ »

hi, just downloaded the beta, ill give it a try!!

regards from puerto rico,

yituey

chris_

Post by chris_ »

hmmm....

it sounds promising, but performance is abysmal on my computer... and i dont feel that i have a tinkertoy:

athlon tbird900 256 ram, 60gig ata100 raid on two ibm deskstars...

problem is that instead of framerate dropping, videos just play really slow, which doesnt make any sense to me

and i cant play quicktime files for some reason... those are the ones that i have most optimized, since i use arkaos in my live shows. can anyone else play back quicktime in their systems? (btw, i have qt 4.1.2)

i think composite station has better performance... too bad because i hate the tiny interface

but keep it up!! it is still a beta, so im not writing it off

later

c

User avatar
bart
Team Resolume
Posts: 2149
Joined: Wed Sep 29, 2004 10:01
Location: Resolume HQ

Post by bart »

It is indeed still a beta ... performance will improve as we remove bugs.

Can you send us some more info on the files that don,t work? if you have premiere you can use: (in the menu) File > Get properties for... > File ...

This gives us a more detailed description of the file so we can address you problem.

Thanx for testing Resolume!

D-Motion_

Post by D-Motion_ »

Gr8 programm !!! Runz good on AthlonTB 900 ,256mb ram .
Only big files are not working perfect ... ;-(

Suc6 with tha next version !
Later...

chris_

Post by chris_ »

the qt's that dont work are compressed in indeo 5 and cinepak, they are 640x480 and they hover around 1500 kb/s

c

chris_

Post by chris_ »

sorry, that should be indeo 4.4

User avatar
bart
Team Resolume
Posts: 2149
Joined: Wed Sep 29, 2004 10:01
Location: Resolume HQ

Post by bart »

Thanx for the info!
This performance problem is our main concern now ... we're working on it ...

anna_

Post by anna_ »

all is working propertly ,but some files(swf) after dragging to preview window are white-
i can see only in play properties what is it.
????

Post Reply