processing in resolume

Just let it all out, buddy. You're among friends here.
tannerlthompson
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 8
Joined: Sat Oct 01, 2011 21:11

Re: processing in resolume

Post by tannerlthompson » Tue May 14, 2013 20:54

http://code.google.com/p/syphon-impleme ... loads/list

here is the processing library for syphon

MinimalicQuantum
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 5
Joined: Sun Feb 17, 2013 10:55

Re: processing in resolume

Post by MinimalicQuantum » Fri May 24, 2013 20:53

tannerlthompson wrote:PGraphics canvas; //this names the image being sent out as canvas... you need to lable all visual things with canvas.line(); ect...


Then at the end :

image(canvas, 0, 0);
server.sendImage(canvas);

This outputs all things labled with canvas. as a syphon stream and will show up under sources in resolume

If Im right you put extra this code in each .pde project you want to run into Resolume?
right?

the 1st part in the beginning and the last one you wrote at the end?

Basic
Wants to marry Resolume, and Resolume said "yes!"
Posts: 707
Joined: Mon Feb 05, 2007 09:39
Location: UK

Re: processing in resolume

Post by Basic » Thu May 08, 2014 02:10

This may be useful.

http://spout.zeal.co/
Resolume Avenue 3.3.3 - MBP i7, 8gb RAM - Snow Leopard (2010). Akai APC20

User avatar
MkUltra
Is taking Resolume on a second date
Posts: 32
Joined: Tue Sep 15, 2009 08:06

Re: processing in resolume

Post by MkUltra » Fri Dec 04, 2015 02:33

Here you go! Lynn Jarvis and the Spout team have been killing it with their Resolume support in syphon, and have a (very beta) plugin working. You can check out a walkthru here: http://ericmedine.com/spout-controller-for-resolume/

Post Reply