Next Column VS autopolit.

"Where is Feature X? I need Feature X! How can you not have Feature X?"
Post Reply
User avatar
Bassindaniel
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 56
Joined: Tue Dec 05, 2017 16:49

Next Column VS autopolit.

Post by Bassindaniel » Tue Dec 05, 2017 16:59

Hey guys.

Sometimes, when using Cues and working with "Next Column" button and autopolit i have a logical problem.

for example:

-Column 1 is runing by pressing column name (cue 1)
-clip on Column 1 is finishing and moving on to next clip by an autopilot (to column 2)
now, i'm using the next column button. and again. the same clip is playing.

please add "skip column when press next column" button..... :)

User avatar
Oaktown
Resolume honorary member
Posts: 2760
Joined: Tue May 08, 2012 15:19
Location: Oakland, CA

Re: Next Column VS autopolit.

Post by Oaktown » Tue Dec 05, 2017 17:55

Right click on the clip and choose “Ignore Column Trigger”

User avatar
Bassindaniel
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 56
Joined: Tue Dec 05, 2017 16:49

Re: Next Column VS autopolit.

Post by Bassindaniel » Tue Dec 05, 2017 19:46

Oaktown wrote:Right click on the clip and choose “Ignore Column Trigger”

I do want the auto pilot.
i do not want the column to trigger at all. i want to skip it to the next one.

User avatar
Oaktown
Resolume honorary member
Posts: 2760
Joined: Tue May 08, 2012 15:19
Location: Oakland, CA

Re: Next Column VS autopolit.

Post by Oaktown » Tue Dec 05, 2017 20:16

Take a look at the #1 this post. Is that what you're talking about?

User avatar
Bassindaniel
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 56
Joined: Tue Dec 05, 2017 16:49

Re: Next Column VS autopolit.

Post by Bassindaniel » Tue Dec 05, 2017 21:56

Oaktown wrote:Take a look at the #1 this post. Is that what you're talking about?


Absolutely.

User avatar
Bassindaniel
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 56
Joined: Tue Dec 05, 2017 16:49

Re: Next Column VS autopolit.

Post by Bassindaniel » Thu Dec 07, 2017 09:05

Also can be solved by adding an column autopilot feature.

Mesec
Is taking Resolume on a second date
Posts: 15
Joined: Mon Dec 30, 2013 04:48

Re: Next Column VS autopolit.

Post by Mesec » Mon Nov 05, 2018 22:20

Hi all!

First let me thank you for making this software better and better with every update, i don't know what we would do without you ;) :D

Any chance we could get this feature, I am really missing this more and more, since my shows are getting more and more complex, especially for theater plays and other "script" based events... I love the "back" and "next" buttons for columns, but I rarely use them because I also automate a lot of stuff and atm can not skip a column. I know we can set all of the clips in a certain column to "ignore column trigger", but then we would have to click through the "inactive" columns and with bigger shows it gets confusing when having to really focus on what's going on on-stage, and be especially precise or quick about it.

Thank you very much for all your work! Cheers!

Post Reply