Adobe DXV Plugins - Specs based on source

"Where is Feature X? I need Feature X! How can you not have Feature X?"
Post Reply
User avatar
francoe
Is seriously in love with Resolume. Met the parents and everything
Posts: 317
Joined: Thu Nov 27, 2008 23:30

Adobe DXV Plugins - Specs based on source

Post by francoe » Sat Jun 23, 2018 07:49

When you export dxv on Adobe Media Encoder using Quicktime, don't need to set the specs for every file. You can make a preset and just drop it.
Those presets have the ability to take parameters from source file and match it.

See here (based on source):
Image

And the check boxes on config panel.
Image


DXV plugins do not show up that handy setting.
Image

edwin
Team Resolume
Posts: 1136
Joined: Thu Oct 07, 2004 10:40

Re: Adobe DXV Plugins - Specs based on source

Post by edwin » Sat Jun 23, 2018 11:32

The 'Match Source' option is something we wanted to add from the beginning as well. But somehow we did not yet get it to work, we have a ticket running at Adobe to help us out. So hopefully we can offer the 'Match Source' option in an upcoming version of the exporter.

User avatar
francoe
Is seriously in love with Resolume. Met the parents and everything
Posts: 317
Joined: Thu Nov 27, 2008 23:30

Re: Adobe DXV Plugins - Specs based on source

Post by francoe » Mon Jun 25, 2018 04:17

Oh, cool.
I just wanted you take notice of that.
Anyway, I can live without that option.

Post Reply