2 GTX 780

Bro, does your rig even lift?
AmielG12
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 3
Joined: Fri Dec 19, 2014 16:56

2 GTX 780

Post by AmielG12 »

Will resolume work with 2 Gtx 780 together in one computer? And if they do, will i have all 8 outputs?

dirtyjohn_lv
Is seriously in love with Resolume. Met the parents and everything
Posts: 365
Joined: Sat Oct 29, 2011 22:24
Location: Las Vegas, NV

Re: 2 GTX 780

Post by dirtyjohn_lv »

Yes

User avatar
Oaktown
Resolume honorary member
Posts: 2837
Joined: Tue May 08, 2012 15:19
Location: Oakland, CA

Re: 2 GTX 780

Post by Oaktown »

You could use MST Display Port 1.2a technology to get 12 displays using an MST Hub on each card.

Also, keep in mind that two GTX 780 in SLI will be awesome!

AmielG12
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 3
Joined: Fri Dec 19, 2014 16:56

Re: 2 GTX 780

Post by AmielG12 »

If its in SLI, can i still use all outputs?

User avatar
cosmowe
Knows Resolume better than the devs
Posts: 1304
Joined: Fri Mar 25, 2011 10:27
Location: cologne // germany

Re: 2 GTX 780

Post by cosmowe »

Hey there...

Just to remind here:
SLI nor crossfire configurations will have any positive performance effect with Resolume.

//Reminder end ;)



greetings
cosmowe
w10 || Schenker U506 || lemur || kp3 || pulse || leap motion || magewell capture dongle

User avatar
Oaktown
Resolume honorary member
Posts: 2837
Joined: Tue May 08, 2012 15:19
Location: Oakland, CA

Re: 2 GTX 780

Post by Oaktown »

AmielG12 wrote:If its in SLI, can i still use all outputs?
No, SLI or Crossfire turns one GPU into a slave and uses it for calculation.

User avatar
Oaktown
Resolume honorary member
Posts: 2837
Joined: Tue May 08, 2012 15:19
Location: Oakland, CA

Re: 2 GTX 780

Post by Oaktown »

cosmowe wrote:SLI nor crossfire configurations will have any positive performance effect with Resolume.
Is that 100% sure. One of my rigs has two R9 270X 1050M 2GB in crossfire and I've consistently by clocking above 80fps in Resolume Arena 4 and it's rock solid with large comps whereas I'll get 60fps when I disable crossfire.

User avatar
cosmowe
Knows Resolume better than the devs
Posts: 1304
Joined: Fri Mar 25, 2011 10:27
Location: cologne // germany

Re: 2 GTX 780

Post by cosmowe »

Is that 100% sure
Yes. Never read anything positive about sli or crossfire here in the forum. And as far as I know Resolume does not support it.

If you get 60 fps without and 80 fps with SLI activated while showing nothing in Resolume there must be something else causing your 80 fps. Maybe Win Aero? When I deactivate Aero I get up to 90 fps.

Is your output in windows is set to 60Hz?


Best regards
cosmowe
w10 || Schenker U506 || lemur || kp3 || pulse || leap motion || magewell capture dongle

User avatar
Oaktown
Resolume honorary member
Posts: 2837
Joined: Tue May 08, 2012 15:19
Location: Oakland, CA

Re: 2 GTX 780

Post by Oaktown »

cosmowe wrote:Yes. Never read anything positive about sli or crossfire here in the forum. And as far as I know Resolume does not support it.
Maybe someone from the Resolume support team can enlighten us?
cosmowe wrote:If you get 60 fps without and 80 fps with SLI activated while showing nothing in Resolume there must be something else causing your 80 fps. Maybe Win Aero? When I deactivate Aero I get up to 90 fps.
Not sure what you mean by "while showing nothing in Resolume" but the only difference in the setting would that Crossfire is activated in Catalyst
cosmowe wrote:Is your output in windows is set to 60Hz?
Yes, my last setup was a 3840x1080 comp scaled up into 3 @ 1600x1200 @ 60Hz projectors



Best regards
cosmowe[/quote]

User avatar
cosmowe
Knows Resolume better than the devs
Posts: 1304
Joined: Fri Mar 25, 2011 10:27
Location: cologne // germany

Re: 2 GTX 780

Post by cosmowe »

I've made a fast search: viewtopic.php?f=7&t=8535&p=33439&hilit=crossfire#p33439
Joris: Adding more GPUs to the mix will not increase performance.
w10 || Schenker U506 || lemur || kp3 || pulse || leap motion || magewell capture dongle

Post Reply