RESOLUME CRASH WHEN I ENABLE VIDEO OUTPUTS

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
OKISOE
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 3
Joined: Thu Jul 05, 2018 02:13

RESOLUME CRASH WHEN I ENABLE VIDEO OUTPUTS

Post by OKISOE » Thu Mar 14, 2019 04:22

RESOLUME CRASH WHEN I ENABLE VIDEO OUTPUTS


WHEN I ENABLE OUTPUT 2 IN OUTPUT RESOLUME CLOSES, DOES NOT ALLOW ME TO SAVE AND CLOSE

MY PC:

INTEL CORE I7 9700K
NVIDIA GEFORCE RTX 2080
16GB RAM DDR4
MOTHERBOARD ASUS Z390-H
2X ADATA SSD 1TB

WINDOWS 10 PRO
CHEKED IN RESOLUME 6.1 & RESOLUME 6.1.2

User avatar
drazkers
Wants to marry Resolume, and Resolume said "yes!"
Posts: 943
Joined: Wed May 18, 2011 10:54
Location: Brady V up in Canada

Re: RESOLUME CRASH WHEN I ENABLE VIDEO OUTPUTS

Post by drazkers » Thu Mar 14, 2019 15:07

Whats it plugged into?
Attachments
tenor.gif
tenor.gif (1.45 MiB) Viewed 375 times

Zoltán
Team Resolume
Posts: 3686
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: RESOLUME CRASH WHEN I ENABLE VIDEO OUTPUTS

Post by Zoltán » Thu Mar 14, 2019 16:56

Looks like something also broke your Shift key, so it got stuck.

Also https://resolume.com/support/en/freeze- ... ing-output
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Post Reply