Map Mask Mode to MIDI shortcut?

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
scottwestrick
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Sat Dec 02, 2017 05:25

Map Mask Mode to MIDI shortcut?

Post by scottwestrick » Sun Dec 31, 2017 04:42

Is there any way to map the Mask Mode to a MIDI shortcut, or is it only available by right-clicking on the layer?

My goal is to set a specific layer to "One Below" Mask Mode with the touch of a MIDI button, instead of right-clicking.

Daniel
Team Resolume
Posts: 131
Joined: Fri Jun 14, 2013 13:42

Re: Map Mask Mode to MIDI shortcut?

Post by Daniel » Tue Jan 02, 2018 13:12

This is currently only a quickmenu mode.

yeah
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 1
Joined: Mon Jan 29, 2018 09:05

Re: Map Mask Mode to MIDI shortcut?

Post by yeah » Mon Jan 29, 2018 09:15

I'm looking for the same feature.
At the top of the wish list for the next update.
PLEASE ! :D :) ;)

mondocongo
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 1
Joined: Wed Apr 03, 2019 23:25

Re: Map Mask Mode to MIDI shortcut?

Post by mondocongo » Tue Aug 13, 2019 09:56

100% agree! This would be a seriously useful feature!

Post Reply