NDI Audio

"Where is Feature X? I need Feature X! How can you not have Feature X?"
Post Reply
User avatar
vmhstech
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 10
Joined: Tue Oct 13, 2015 04:33
Location: Murrieta California, United States

NDI Audio

Post by vmhstech » Thu May 24, 2018 22:17

Is there an internal solution for getting audio from an NDI signal so it can be mixed in R6? It is not real NDI if it can not transfer audio. If there is no current solution, when will the NDI functions be corrected?

Additionally, NDI should also carry audio in the output as well.
Michael Ruiz :D

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4202
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: NDI Audio

Post by Zoltán » Fri May 25, 2018 10:51

We have a ticket for NDI Audio support in the features bucket.
We don't have an estimate on when and if this will be implemented.
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

residenthamster
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 14
Joined: Tue Dec 05, 2017 16:50

Re: NDI Audio

Post by residenthamster » Wed Jun 20, 2018 15:19

Hope it can be implemented soon, since it can potentially save a lot of cabling in an events production.
Image

RossMcIntosh
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 3
Joined: Thu Dec 14, 2017 16:03

Re: NDI Audio

Post by RossMcIntosh » Tue Mar 24, 2020 02:44

Would also really like to see NDI Audio implemented if possible.

Input and Output please. Possibly with an option to toggle output audio...?

Thank you for your consideration.

deflost
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 59
Joined: Tue Jul 07, 2009 23:10

Re: NDI Audio

Post by deflost » Thu Mar 26, 2020 15:18

+1

thx.

r.h.
westfernsehen, leipzig

Post Reply