newbies Q: how do I output to my BMD UltraStudio Mini Monitor ?

Bro, does your rig even lift?
Post Reply
benoitvm
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Wed Sep 11, 2019 17:09

newbies Q: how do I output to my BMD UltraStudio Mini Monitor ?

Post by benoitvm » Fri Sep 13, 2019 10:07

Hi
I have a Blackmagic Design UltraStudio Mini Monitor (Thunderbolt), but it doesn't appear as an output device for Avenue (only the computer display(s) appear on the list; also NDI appears as a choice and works fine).
Am I missing something or is it impossible ?
(Windows 10 laptop with nVidia Quadro P2000 & Intel UHD 630)

Zoltán
Team Resolume
Posts: 3695
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: newbies Q: how do I output to my BMD UltraStudio Mini Monitor ?

Post by Zoltán » Fri Sep 13, 2019 10:17

Capture card output is only available in Arena. https://resolume.com/support/en/screens#playback-cards
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

benoitvm
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Wed Sep 11, 2019 17:09

Re: newbies Q: how do I output to my BMD UltraStudio Mini Monitor ?

Post by benoitvm » Fri Sep 13, 2019 14:50

Thanks (=always RTFM :lol: )

Post Reply