Installation Error in Resolume Arena

Post your questions here and we'll all try to help.
MATZOUTI
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 1
Joined: Tue Nov 05, 2019 13:46

Installation Error in Resolume Arena

Post by MATZOUTI »

Hallo to all of you,

i am a new member in the Forum and in general i am new in Resolume. So i am happy to be here :D

I am trying to install Relolume Arena the latest version Resolume_Arena_7_0_4, and it gives me an Error message :

"Cannot create directory for the Resolume DXV Adobe plugins Installation will be aborted"

I have installed the adobe suite in the same driver, but again i have this message.

Is something more i have to do??

Thank you for you time !!

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4431
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Installation Error in Resolume Arena

Post by Zoltán »

Great to have you here ;)

Try exiting all Adobe programs before starting Resolume installation.
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Max
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 8
Joined: Thu Nov 28, 2019 13:48

Re: Installation Error in Resolume Arena

Post by Max »

Hey guys,
I have the same problem with Resolume_Arena_7_0_5.
All Adobe Programs are closed and I'm on directory C:.
Any solutions for his? Need help!
Cheers

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4431
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Installation Error in Resolume Arena

Post by Zoltán »

Try creating the folder manually: C:\Program Files\Adobe\Common\Plug-ins\MediaCore\7.0\
and re-install Resolume.
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Max
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 8
Joined: Thu Nov 28, 2019 13:48

Re: Installation Error in Resolume Arena

Post by Max »

Just tried that. Sadly also not working.
Also tired to install "Resolume_DXV_Codec_3_0_1_Installer.exe". Nothing happening.

Max
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 8
Joined: Thu Nov 28, 2019 13:48

Re: Installation Error in Resolume Arena

Post by Max »

Short info: I already had DXV on my computer and I had to reinstall all Adobe programs.
After that the DXV export option in Premiere and AE disappeared, that's why I try to reinstall Resolume now.

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4431
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Installation Error in Resolume Arena

Post by Zoltán »

Which AE version do you have?
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Max
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 8
Joined: Thu Nov 28, 2019 13:48

Re: Installation Error in Resolume Arena

Post by Max »

AE 2020 Version 17.0.0

Max
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 8
Joined: Thu Nov 28, 2019 13:48

Re: Installation Error in Resolume Arena

Post by Max »

Also now reinstalled older versions of Premiere and AE.
Also not working

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4431
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Installation Error in Resolume Arena

Post by Zoltán »

Ok, could you send us a screenshot of the error message you get?
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Post Reply