Quadro RTX vs RTX

Bro, does your rig even lift?
Post Reply
Snoxxx
Is taking Resolume on a second date
Posts: 24
Joined: Tue Jun 25, 2019 09:20

Quadro RTX vs RTX

Post by Snoxxx » Thu Nov 28, 2019 11:57

Hello
I hesitate for a new hardware between
- 3x Quadro RTX 4000 + 1x Sync 2
vs
- 2x Quadro RTX 5000 + 1x Sync 2
vs
- 2x RTX 2080S
(for 8 output HD/UHD with i9 10900x)

+ Quadro RTX 4000:
- sync between card for output same time
- sync from exterior SDI
- mosaic ? (useless with resolume ?)
- NV Link use ?
(-) Quadro RTX 4000:
- 2304 Cuda (like 2070)

+ Quadro RTX 5000:
- 3072 Cuda
- sync between card for output same time
- sync from exterior SDI
- mosaic ? (useless with resolume ?)
- NV Link use ?
(-) Quadro RTX 5000:
- Price ! wow

+ RTX 2080S:
- 3072 Cuda
- Price !
(-) RTX 2080S:
-not sync ? what is the delta ? is important only if i use many output for one big screen or mapping with softedge with speed clip ? I have a hard time understanding the difference to the real.

And where does Resolume take its graphic power? On the first card ?

User avatar
Oaktown
Resolume honorary member
Posts: 2817
Joined: Tue May 08, 2012 15:19
Location: Oakland, CA

Re: Quadro RTX vs RTX

Post by Oaktown » Thu Nov 28, 2019 17:44

Take a look at this blog post and this article.

Only one of the setups you describe will give you 8 outputs since you'll need one for your UI so unless you go with the RTX Quadro 4000 you'll be limited to 7 HD/UHD without using a display controller.

Snoxxx
Is taking Resolume on a second date
Posts: 24
Joined: Tue Jun 25, 2019 09:20

Re: Quadro RTX vs RTX

Post by Snoxxx » Thu Nov 28, 2019 18:21

thanks for the link I'll read this.

It's 8 output (1xUI 7xHD/UHD) i need. I know limit of 4 output per card. If I need more HD i can use datapath on UHD output.
My answer is RTX 4000 can run 3x UHD with less cuda or i do go RTX 5000 to have full power?
And Quadro vs rtx with same cuda, for sync2 ? it's Essential?

I look some vidéo with mosaic to upscale input selection and you can see the power of sync.
I think it's only important if i use many ouput to create one big screen like mapping on a building with multiple video projector and fast clip or if i do sync 2 computer.
I think if I have 7 output different with spaced screens i can use RTX, i'm right ?

And the next question, SLI or NVlink are useful or useless ?
And last, software resolume UI use graphics card, if i have 2 card, how Resolume consumes its resources on multiple graphic card? (I have more power on output on 2nd card? and UI Resolume take on 1st card or it's both)

Post Reply