DXV3 files reported as H264 in Quicktime?

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
reso3552
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Wed Apr 29, 2020 20:53

DXV3 files reported as H264 in Quicktime?

Post by reso3552 »

Hi,

Newbie here. I'm working on an iMac running Mojave 10.14.6. The quicktime info window says encoded DXV3 files are H264? is this a thing? I haven't seen this before.

Thanks,
Auguste

User avatar
He2neg
Wants to marry Resolume, and Resolume said "yes!"
Posts: 772
Joined: Fri Nov 22, 2013 21:34
Location: Berlin, Germany

Re: DXV3 files reported as H264 in Quicktime?

Post by He2neg »

who does resolum identify the clips? or alley?

i wouldnt care if its just a wrong name inside quicktime... maybe QT just dont know better...
Laptop: XMG P507 // Intel i7-5500 / GTX-1060 / 1tb SSD / 32gb RAM // Lemur / BirdDog Studio NDI
~self employed AV technician / Schu.VT@posteo.de~
~Berlin~

reso3552
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Wed Apr 29, 2020 20:53

Re: DXV3 files reported as H264 in Quicktime?

Post by reso3552 »

Alley and Arena see them as DXV so all is good in the world. Thanks for the simple suggestion.

Post Reply