Please tell me how I did this?

Just let it all out, buddy. You're among friends here.
Post Reply
User avatar
ni-cad
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 91
Joined: Wed Oct 29, 2008 00:54

Please tell me how I did this?

Post by ni-cad »

I just perminently linked my mouse to a control in Res 3, I don't know how I did it, is there any kind of hot key or simular function that I might have selected accidently? I'd actually like to be able to do this agian, is it a feature or a buggy mouse?

Or does anyone know of a mouse that can latch on to a control it's set to?

edwin
Team Resolume
Posts: 1152
Joined: Thu Oct 07, 2004 10:40

Re: Please tell me how I did this?

Post by edwin »

You can use the mouse in combination with Keyboard shortcuts in Resolume 3.
In the default settings your mouse is mapped to the 'P' key. Hold down the 'P' key and move your mouse to position the selected clip.
How-to:
1. Select Mapping->Edit contextual key map
2. Select scale parameter of clip for instance.
3. Press a key on your keyboard, let's say 'S'
4. Choose 'mouse' from the dropdown list in the mapping panel
5. select which axis you want to use, x or y

The next time you hold the 'S' key you can move your mouse to change the value.

User avatar
VJair
Wants to marry Resolume, and Resolume said "yes!"
Posts: 609
Joined: Wed Jan 19, 2005 21:23
Location: Kent - UK

Re: Please tell me how I did this?

Post by VJair »

oooh, i hadnt realised you could do that.... nice feature! :D

User avatar
ni-cad
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 91
Joined: Wed Oct 29, 2008 00:54

Re: Please tell me how I did this?

Post by ni-cad »

That is a nice feature, thanks edwin :D

edwin
Team Resolume
Posts: 1152
Joined: Thu Oct 07, 2004 10:40

Re: Please tell me how I did this?

Post by edwin »

thanx
We need to update the manual a bit more. There are probably more features that people aren't aware of.

User avatar
ni-cad
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 91
Joined: Wed Oct 29, 2008 00:54

Re: Please tell me how I did this?

Post by ni-cad »

I think you guy's are doing a great job, a lot of people don't realise the amount of work that goes in to an app like this. manuals, beta testing, patches etc it's never ending.

Well done.

Post Reply