White tumbnails after saving deck

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
Kevenius
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 9
Joined: Sat Oct 09, 2004 23:04
Location: rotterdam

White tumbnails after saving deck

Post by Kevenius »

Hey hello!

I finally had the time to view the new version of resolume version 2.2 and i've got a wierd bug.
I have saved a few decks. Then closed resolume and when i loaded the decks again all tumbnails are white.

Does anybody had this problem? I've tryd to to delete al the preview *.fff files but this also doesn't work.

Neccesary information:
Operating System: Win XP
Processor: P4 3,3Ghz
Videocard: Matrox 750
Files type: All
Codec: Indeo / Cinepak / MJPG


[Edited on 25-5-2005 by Kevenius]

mfo
Is seriously in love with Resolume. Met the parents and everything
Posts: 321
Joined: Fri Oct 08, 2004 11:48

Post by mfo »

That's a known bug, i think.
Happens with some of my decks too. (Even after complete recreation of the deck.)

User avatar
bart
Team Resolume
Posts: 2143
Joined: Wed Sep 29, 2004 10:01
Location: Resolume HQ

Post by bart »

did you create these decks with version 2.2? or with an older version? decks created with 2.2 should not be problematic anymore.

mfo
Is seriously in love with Resolume. Met the parents and everything
Posts: 321
Joined: Fri Oct 08, 2004 11:48

Post by mfo »

Happens in R2.2 too.

I've put all the files of seperate decks in seperate folders.
And some of those always result in decks with white thumbnails after restarting resolume and creating the deck again.

[Edited on 30-5-2005 by mfo]

mfo
Is seriously in love with Resolume. Met the parents and everything
Posts: 321
Joined: Fri Oct 08, 2004 11:48

Post by mfo »

Is already been discussed in this topic:
http://www.resolume.com/forum/viewthrea ... 29#pid8110

Post Reply