Resolume has stopped working

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
bae7777
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Thu Apr 29, 2021 07:49

Resolume has stopped working

Post by bae7777 »

Resolume has stopped working big mp4 file

Where can I send mp4 files to be able to check them?

Zoltán
Team Resolume
Posts: 5078
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Resolume has stopped working

Post by Zoltán »

Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

bae7777
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Thu Apr 29, 2021 07:49

Re: Resolume has stopped working

Post by bae7777 »

I sent you an email. Please check.

User avatar
Arvol
Knows Resolume better than the devs
Posts: 1727
Joined: Thu Jun 18, 2015 17:36
Location: Oklahoma, USA

Re: Resolume has stopped working

Post by Arvol »

Why not use the recommended codec for playback? I just converted a 2 hour long mp4 to DXV last night, it's 380GB but it runs very smoothly :)

Zoltán
Team Resolume
Posts: 5078
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Resolume has stopped working

Post by Zoltán »

bae7777 wrote: Sun May 09, 2021 06:35 I sent you an email. Please check.
Looks like windows movies and TC can't play the file either. Even VLC doesn't play the audio.

We'll take a look if we can do something.
Meanwhile, try exporting your work directly to DXV.
If that's not available, prores with uncompressed audio should work too.
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Post Reply