DXV Codec not working in AE 22.4

Just let it all out, buddy. You're among friends here.
Post Reply
rafa.costa1
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 5
Joined: Thu May 12, 2022 02:00

DXV Codec not working in AE 22.4

Post by rafa.costa1 »

DXV 3.01 codec is not working in the last after effects update, any predictions for this update to come out?

my computer is a macbook pro m1 pro chip

Zoltán
Team Resolume
Posts: 5815
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: DXV Codec not working in AE 22.4

Post by Zoltán »

Do you have the latest Resolume release?
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

rafa.costa1
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 5
Joined: Thu May 12, 2022 02:00

Re: DXV Codec not working in AE 22.4

Post by rafa.costa1 »

yes, Resolume 7.11.3
and AE 22.4.0 version

rafa.costa1
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 5
Joined: Thu May 12, 2022 02:00

Re: DXV Codec not working in AE 22.4

Post by rafa.costa1 »

not working on MacBook pro with m1 pro chip

Zoltán
Team Resolume
Posts: 5815
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: DXV Codec not working in AE 22.4

Post by Zoltán »

Are you trying to Import or export DXV?
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

rafa.costa1
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 5
Joined: Thu May 12, 2022 02:00

Re: DXV Codec not working in AE 22.4

Post by rafa.costa1 »

after installation it doesn't even appear in after effects, only in media encoder

rafa.costa1
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 5
Joined: Thu May 12, 2022 02:00

Re: DXV Codec not working in AE 22.4

Post by rafa.costa1 »

Export

Zoltán
Team Resolume
Posts: 5815
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: DXV Codec not working in AE 22.4

Post by Zoltán »

Thanks,
We have a ticket for that now.
Try running AE in Intel mode, or pass the export to AME meanwhile.
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Post Reply