Better and cheap

Bro, does your rig even lift?
Post Reply
moha20106
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 69
Joined: Thu Dec 20, 2018 07:56

Better and cheap

Post by moha20106 » Thu Dec 20, 2018 08:40

Hi all,
I'm new here,
I'm going to build new pc for Arena and thinking about the better GPU and cheap
All my work with Arena will not be more than :
1- Splitt the output to 2-3 GPU card outputs to collect one LED display image
2- connect the camera output to my PC over Blackmagic mini recorder card no.1
3- connect the laptop hdmi output to my pc over Blackmagic mini recorder card no.2
(my PC will have 2 Blackmagic mini recorder cards)

So the show will be as below :
1-The one layer with background img will be the full screen
2- one more layer with live camera input will be in the top-left of the screen (small PIP)
3- one more layer with laptop input (presentation) will be in top-right of the screen (small PIP)

This is all my work, my question is :
Do i need hi-end GPU like 1080ti ? or the 1060,1070, 960, 970 and 1050 will be work fine with my show?
Note :i have 2 processors 3.2Ghz each one
16GB RAM DDR3

Sorry for my bad English

philmcrackin
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 64
Joined: Wed Mar 07, 2012 14:48

Re: Better and cheap

Post by philmcrackin » Thu Dec 20, 2018 10:26

What is the output resolution of your LED display image? I think any of those GPU should work fine. Also make sure you use SSD for operating system boot drive.

moha20106
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 69
Joined: Thu Dec 20, 2018 07:56

Re: Better and cheap

Post by moha20106 » Thu Dec 20, 2018 16:47

philmcrackin wrote:
Thu Dec 20, 2018 10:26
What is the output resolution of your LED display image? I think any of those GPU should work fine. Also make sure you use SSD for operating system boot drive.
The maximum resolution for each output will be width-2048pixels
hieght-1600pixels
This is all i need for each output

Im thinking for GPU card called Nvedia K1200,
I know its old, but for example :
It have 4x DP 4k outputs, 4GB DDR5 VRam
Can i use it with the main GPU card to maximize the output slots?
Also it will help me for 4K resolution outputs

Post Reply