GTX 1650 runs Resolume well?

Bro, does your rig even lift?
Post Reply
fredsonnunesjr
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Tue Aug 06, 2019 20:34
Location: Brasil

GTX 1650 runs Resolume well?

Post by fredsonnunesjr »

I'm evaluating a machine with this setup:

Motherboard: Gigabyte B360M
Processor: Intel Core i5 9400F
Memory: HyperxFury DDR4 16GB
SSD: 480GB NVMe
HDD: 1TB Seagate
Power Supply: Corsair 400W

AND the final item: GTX 1650 4GB.

But I read some topics, and people said that Resolume doesn't use CUDA, and the quantity of CUDA Cores won't mean so much.

So this GPU will run the Resolume as well, or do I really need an RTX 2070 like?

I have another machine with the recommended specs (spent about $ 2.500 in my country :( ), but my analysis shows me that the program doesn't use – roughly speaking – much of my GPU than framerates. :?
Everything goes up, then goes down. Like me 'n you.

chq
Is taking Resolume on a second date
Posts: 26
Joined: Sat Jul 13, 2019 09:05

Re: GTX 1650 runs Resolume well?

Post by chq »

Hi,

i have an i7 Dell XPS 15 with GTX1650. What does "well" mean in your opinion?

Greetz Chris

fredsonnunesjr
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Tue Aug 06, 2019 20:34
Location: Brasil

Re: GTX 1650 runs Resolume well?

Post by fredsonnunesjr »

If I will find some bottleneck at the way.

Anyway I mounted a Machine with this GPU, using Edge Blending to create a screen with 2882x1080px and everything are going ok.
Everything goes up, then goes down. Like me 'n you.

Post Reply