Search found 217 matches

by Grimm90
Thu Jul 02, 2020 16:47
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Artnet led strips loose signal
Replies: 0
Views: 38

Artnet led strips loose signal

Hi , I've been working for a while now in a digital led strip installation but it's giving me some issues and I think it's Resolume.. Resolume is sending it's data over cable to the wifi router, which beams artnet over wifi to 8 little airpixel clients . Every airpixel is controlling 3 strips of 201...
by Grimm90
Mon Jun 29, 2020 09:20
Forum: New Features
Topic: Rework Lumiverses /Fixture Handling/ Advanced Ouput Improvements
Replies: 5
Views: 643

Re: Rework Lumiverses /Fixture Handling/ Advanced Ouput Improvements

with my artnet led installation universes get used up to channel 510, that's 170 pixels .
Channel 511 - 512 are unused , next pixel will start on the next universe ,
by Grimm90
Wed May 20, 2020 12:12
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Glitch at start playback clip
Replies: 15
Views: 4557

Re: Glitch at start playback clip

your clips are not looping right ? It's kinda logic your issue with the transition slider in use , as the transition starts at the end of the current clip , it will restart this first clip while starting the transition = giving you the flash of clip 1 while actually it's going into clip 2. Been aski...
by Grimm90
Thu Apr 09, 2020 15:50
Forum: General Chat
Topic: finally! a favicon!
Replies: 16
Views: 8861

Re: finally! a favicon!

for a moment i tought i got phised lol
by Grimm90
Sun Apr 05, 2020 20:49
Forum: New Features
Topic: Random change direction
Replies: 6
Views: 1679

Random change direction

I really like the new random sliders to finetune it , the only thing i'm missing (or not seeing how) is to randomly change the play direction as well.
Been even kinda wishing i could animate the speed / interval / distance sliders, or is that just too much :D ?
by Grimm90
Fri Apr 03, 2020 17:12
Forum: New Features
Topic: Apply opacity with blend mode on clip level
Replies: 4
Views: 3007

Re: Apply opacity with blend mode on clip level

Been trying it , and you are correct. But for me it doesn't help with a practical issue that i would like to have a layer autopilot through clips and achieve a certain blend mode look only achievable at this or that % of layer opacity. So the clip can have its own blend mode & opacity , but i still ...
by Grimm90
Wed Mar 25, 2020 12:27
Forum: New Features
Topic: Apply opacity with blend mode on clip level
Replies: 4
Views: 3007

Re: Apply opacity with blend mode on clip level

err kinda , you can set the opacity of a clip independently , thats correct , but the blend mode applied on that clip doesn't behave to it. Clip Opacity 50% Blende mode : Difference I Should have the same result as Clip opacity at 100% , and layer set to difference I and 50% opacity. But now it's no...
by Grimm90
Wed Mar 25, 2020 12:23
Forum: General Chat
Topic: Automatic video mapping
Replies: 4
Views: 2754

Re: Automatic video mapping

Take a picture from projector lens perspective as close as possible , photoshop that to cut out the elements / layers you want , resize image & canvas to fit your resolume composition , bring in the PNG's into resolume (or convert to dxv first) , add some effects like recolour and hoppa you got your...
by Grimm90
Wed Feb 26, 2020 21:34
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Media manager & troubles
Replies: 3
Views: 875

Re: Media manager & troubles

no created in arena 7.
I removed all "&" symbols in my clip library so this should happen here anymore but tought you should know :)
by Grimm90
Tue Feb 25, 2020 10:00
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Video Router on Avenue 7
Replies: 2
Views: 520

Re: Video Router on Avenue 7

Doesn't sound like any problem there.. To not have it so bright at 50% opacity , set blend mode to Alpha for example. You are now using ADD , which adds a picture on the picture and not blend them really so outputs gets white. And ofcourse you don't see any real difference when the router is set to ...