Search found 9 matches

by vjBrye
Sat Sep 06, 2008 02:23
Forum: General Chat
Topic: vjforums.com down?
Replies: 10
Views: 10127

Re: vjforums.com down?

my god what has happened to my beloved vjforums!!??

Havent been able to get on there for days! I hope this is temporary!!
by vjBrye
Sun Apr 22, 2007 17:15
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: About Quicktime clips...
Replies: 2
Views: 3122

hmmm yes I did have it installed on my prev os build and not this one... I'll test that out.

Thanks for the tip... I hadn't thought of that..
by vjBrye
Sat Apr 21, 2007 15:16
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: About Quicktime clips...
Replies: 2
Views: 3122

About Quicktime clips...

Ok so I know that mov's are not the best to use in resolume but heres something I'm scratching my head about. On my last xp build I had .mov's working as good as indeo/mjpeg/cinecrap .avi's, meaning their performance in resolume was comperable... no lag during thumnailing and browsing preview... no ...
by vjBrye
Sat Apr 21, 2007 14:51
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Pinnacle DC10+ black screen on 2.41
Replies: 3
Views: 3348

I have one of these cards... and I know I had it working fine in 2.4 on my xp machine before my recent os reinstal... it's a trick to get this card to work though.. a few hoops to jump during installation. Even then I find that there are codec conflicts... seems that the dc10+ uses a mjpeg codec so ...
by vjBrye
Thu Nov 17, 2005 05:29
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: MIDI note used by Set shift state
Replies: 0
Views: 2138

MIDI note used by Set shift state

When trying to assign a function to midi note 0 (C-1) I get "MIDI note already in use. Please choose another. MIDI note used by Set shift state."

While totaly not a big deal at all, I can't help but wonder what "Set shift state" is about.

Anyone have any idea?
by vjBrye
Tue Nov 30, 2004 07:00
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Cursed!! - Weekly Builds?
Replies: 16
Views: 12385

I would like to know what kind of tweaks you have done? Maybe a thread on this subject would help many people. I generaly have good results myself, but still experience a bug or two and a crash almost every performance. The crashes I atribute to the fact that I have many clips using a multitude of c...
by vjBrye
Sat Nov 06, 2004 12:30
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: No clip preview
Replies: 1
Views: 3238

No one has had this problem??

Does some1 at least have a pic of what it should look like or where it should be? :)

[Edited on 6-11-2004 by vjBrye]
by vjBrye
Mon Nov 01, 2004 00:12
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: No clip preview
Replies: 1
Views: 3238

No clip preview

I'm having a problem whereby I have no clip preview. I click the "eye" icon (and it changes to its "active" color) but I don't even get a preview window pane. I'm not even sure where it is supposed to appear. I DO however get a preview of my decks, which appears at the bottom of the file browser. I ...
by vjBrye
Sun Oct 31, 2004 23:11
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: No more "black" thumbnails
Replies: 13
Views: 10490

I agree, black thumbs are hard to work with. It would be nice to see a solution without increasing lag. I already experience lag of main video output when quickly scrolling through a freshly opened folder, and especially when Resolume encounters a file encoded in with a codec it hadn't had to load y...