Search found 196 matches

by mowgli
Thu Jun 22, 2017 20:15
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Send OSC Label Text (ie. clip name, link name)
Replies: 11
Views: 11606

Re: Send OSC Label Text (ie. clip name, link name)

so do I put:
/layerX/clipY/name : <OSCVal s "nameofclip">
in the "osc" field and leave "text" empty?
Anyone please?
by mowgli
Wed Jun 21, 2017 15:37
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Send OSC Label Text (ie. clip name, link name)
Replies: 11
Views: 11606

Re: Send OSC Label Text (ie. clip name, link name)

I'm trying to get clip names to touch OSC but I'm not getting it right.
Within the touch OSC editor what goes into the "osc" field and what into the "text" field?
by mowgli
Wed May 31, 2017 17:00
Forum: Developers Developers Developers
Topic: quartz replicate in space not working in resolume
Replies: 9
Views: 3120

Re: quartz replicate in space not working in resolume

Hopefully this is the end of the thread!
After connecting and disconnecting everything back and forth it now works as intended but I have no idea what the problem was in the first place.
by mowgli
Wed May 31, 2017 16:51
Forum: Developers Developers Developers
Topic: quartz replicate in space not working in resolume
Replies: 9
Views: 3120

Re: quartz replicate in space not working in resolume

This is really bizarre. I have 2 other splitters in the comp set to "number" input and they display a slider !@£$!$!$%
by mowgli
Wed May 31, 2017 16:40
Forum: Developers Developers Developers
Topic: quartz replicate in space not working in resolume
Replies: 9
Views: 3120

Re: quartz replicate in space not working in resolume

More weirdness. Now I get "+" and "-" buttons in the resolume interface rather than a slider to adjust the number of iterations. My input splitter is set to "number" and I always had a slider within Resolume when that was the case. What's even more strange is that the "=" and "-" buttons don't even ...
by mowgli
Wed May 31, 2017 16:30
Forum: Developers Developers Developers
Topic: quartz replicate in space not working in resolume
Replies: 9
Views: 3120

Re: quartz replicate in space not working in resolume

I think I'm getting somewhere (fingers crossed!) I'm rebuilding my quartz patch one bit at a time and it appears that if I add an input splitter to an input and THEN publish the input of the splitter it doesn't work but if I publish the input first and then I add a splitter to it it does work.... Mi...
by mowgli
Wed May 31, 2017 16:22
Forum: Developers Developers Developers
Topic: quartz replicate in space not working in resolume
Replies: 9
Views: 3120

Re: quartz replicate in space not working in resolume

I've been doing some tests with the original file which is way more involved than the sample I linked to and basically it stops working as soon as I have any input splitters which makes the whole thing pretty unusable really. Are there any workarounds?
Is this a Quartz or a resolume bug I wonder?
by mowgli
Wed May 31, 2017 11:37
Forum: Developers Developers Developers
Topic: quartz replicate in space not working in resolume
Replies: 9
Views: 3120

Re: quartz replicate in space not working in resolume

Interesting. I'll try that, thanks. I'm on Mavericks with Quartz 4.6 (151) by the way.
by mowgli
Wed May 31, 2017 10:12
Forum: Developers Developers Developers
Topic: quartz replicate in space not working in resolume
Replies: 9
Views: 3120

Re: quartz replicate in space not working in resolume

I can't upload .qtz here you can find it here:
https://www.dropbox.com/s/zy87j1oynxryk ... t.qtz?dl=0
I tested this very simple comp, just a replicate in space with a cube inside. It works as intended in quartz but NOTHING is rendered in resolume
by mowgli
Tue May 30, 2017 17:30
Forum: Developers Developers Developers
Topic: quartz replicate in space not working in resolume
Replies: 9
Views: 3120

quartz replicate in space not working in resolume

I'm trying to use the "replicate in space" quartz composer patch in a .qtz and although it works as expected inside the quartz environment it renders nothing at all once inside resolume. Has anyone else encountered this?