Resolume Avenue 3 is coming!

Stay up to date with important updates, artist showcases and more
vic
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 4
Joined: Thu Sep 18, 2008 07:42

Re: Resolume Avenue 3 is coming!

Post by vic »

Are Freeframe plug-ins supported on Mac...? will I be able to load them into R3...?

thx,

vic

Rene
Is seriously in love with Resolume. Met the parents and everything
Posts: 388
Joined: Wed Jun 20, 2007 11:53
Location: Vienna, Austria

Re: Resolume Avenue 3 is coming!

Post by Rene »

will it be possible to load .vob files (from DVD) directly? (like in GrandVJ?)

User avatar
bart
Team Resolume
Posts: 2152
Joined: Wed Sep 29, 2004 10:01
Location: Resolume HQ

Re: Vista 64-bit

Post by bart »

casnl wrote:Will Resolume Avenue 3 work on 64-bit Vista?
It will work but it's not specifically compiled for 64-bit Vista.
vic wrote:Are Freeframe plug-ins supported on Mac...? will I be able to load them into R3...?
Only the new openGL accelerated FreeFrameGL 1.5 plugins will be supported on Mac and PC.
Rene wrote:will it be possible to load .vob files (from DVD) directly? (like in GrandVJ?)
No only .avi .mov .jpeg .png will be supported.

gdlt
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 105
Joined: Tue Feb 27, 2007 22:33
Location: NL

Re: Resolume Avenue 3 is coming!

Post by gdlt »

And .swf i hope?
Edit: ok i see @ page 7 that this was already discussed.
Maybe @ the release or else at a update.

DJ1337
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 1
Joined: Fri Sep 19, 2008 12:56

Re: Resolume Avenue 3 is coming!

Post by DJ1337 »

To continue the OS version;

What is the recommended OS?
Vista 32bit? XP?

Any estimate when a Vista 64bit version is avail?

Many thx, new version looks awsome.

/DJ1337

User avatar
wuzzle
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 58
Joined: Tue Sep 16, 2008 15:56
Location: Toronto, Canada

Re: Resolume Avenue 3 is coming!

Post by wuzzle »

DJ1337 wrote:To continue the OS version;

What is the recommended OS?
Vista 32bit? XP?

Any estimate when a Vista 64bit version is avail?

Many thx, new version looks awsome.

/DJ1337
Considering Microsoft is already talking about the next generation of Windows (Windows 7) coming out before next summer, http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7 and http://windows7news.com/ I doubt many developers will work on Vista 64 bit as it has a small following at best. =\

I personally wish they'd just do what Apple did and dump the old legacy stuff entirely, and make a nice clean new OS.
VJ Wuzzle
Shakti Collective - Toronto, Canada

User avatar
gradek
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 236
Joined: Thu Oct 05, 2006 20:14

Re: Resolume Avenue 3 is coming!

Post by gradek »

What about Alpha Channels!!! does R3 have Alpha Channels or Track/Layer Mates

levon
Is seriously in love with Resolume. Met the parents and everything
Posts: 483
Joined: Fri Oct 08, 2004 03:38
Location: adelaide, australia

Re: Resolume Avenue 3 is coming!

Post by levon »

gradek wrote:What about Alpha Channels!!! does R3 have Alpha Channels or Track/Layer Mates
As far as i know, yes both are available in R3

serik
Is taking Resolume on a second date
Posts: 30
Joined: Tue Sep 23, 2008 09:51

Re: Vista 64-bit

Post by serik »

bart wrote:
vic wrote:Are Freeframe plug-ins supported on Mac...? will I be able to load them into R3...?
Only the new openGL accelerated FreeFrameGL 1.5 plugins will be supported on Mac and PC.
I guess that means that old FreeFrame plugins would have to be rewritten?

The reason I ask: I would really like to have something like Alex May's Freeframe Video Streaming Plugin (http://wiki.bigfug.com/FreeFrameVideoStreaming) to be able to send video from Resolume to VVVV. Do you know if something like this will be possible?

Luminescent drive
Is taking Resolume on a second date
Posts: 15
Joined: Sun Aug 17, 2008 11:00

Re: Resolume Avenue 3 is coming!

Post by Luminescent drive »

hi, how is it with the "educational licence" if I use it, can I get money for my performance?
thanks

Post Reply