Duration is incorrect one re-linked clips

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
voskull
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 10
Joined: Fri Oct 12, 2012 06:36

Duration is incorrect one re-linked clips

Post by voskull » Fri Oct 10, 2014 02:00

Hi after looking into the NYE autopilot countdown clock posted earlier I found this "bug"

When loading a composition with custom clips duration, the duration showed in the clip panel is the default one and not the actual clip duration ( which can be seen by reading the .avc file )

This seems to only apply:

-> if the footage is relinked when composition is opened.

OSx 10.8 / Resolume Arena 4.1.11

ReggieUnderground
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 108
Joined: Fri Jul 20, 2012 08:15

Re: Duration is incorrect one re-linked clips

Post by ReggieUnderground » Fri Oct 10, 2014 13:10

I've had clips set to BPM transport default to 1 beat after re-linking. Just did a quick test in 4.1.11 and it re-linked fine though.

If I remember correctly it was on comps I hadn't opened in a while like in your case. I'll follow up if I encounter the issue again.

Joris
Doesn't Know Jack about VJ'ing or Software Development and Mostly Just Gets Coffee for Everyone
Posts: 5180
Joined: Fri May 22, 2009 11:38

Re: Duration is incorrect one re-linked clips

Post by Joris » Mon Oct 13, 2014 13:04

Thanks for the find, Voskull. Should be an easy fix...

Post Reply