Error with Arena 5.1.3

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
malo
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Tue Jan 31, 2017 20:56

Error with Arena 5.1.3

Post by malo »

Hallo there !

well i have a question i just dl last reso version and when i run the soft to install it, i have this message : i

c:/program files (x86)quicktime/qtsystem/dxvwindows.qtx)
an error just happened with your already existing file's shift. delete file failed, code 5 , refused acces ..

mmh does that means that i should uninstal previous resolume version before trying to install the new one ?

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4415
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Error with Arena 5.3

Post by Zoltán »

try to run the installer as Administrator, and/or rename the file that can't be overwritten manually.
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Joris
Doesn't Know Jack about VJ'ing or Software Development and Mostly Just Gets Coffee for Everyone
Posts: 5185
Joined: Fri May 22, 2009 11:38

Re: Error with Arena 5.3

Post by Joris »

It looks like it just has problems deleting the previous version of the DXV codec. We haven't updated the codec, so it should be safe to ignore.

We'll take a look if we can make that error go away. Which version of Windows are you running?

ChrisVids
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 51
Joined: Wed Jun 02, 2010 09:58

Re: Error with Arena 5.1.3

Post by ChrisVids »

i experience the same error message with windows 10 home - ignoring it seems to work for me

HI5
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 82
Joined: Wed Nov 02, 2016 17:34
Location: Cologne

Re: Error with Arena 5.1.3

Post by HI5 »

Alos had the error on my win10 maschine and successfully ignored it.

Post Reply