Scrolling option is broken?

Post your questions here and we'll all try to help.
User avatar
SystemD
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 113
Joined: Sun Jan 25, 2009 19:57
Location: Caen, France

Re: Scrolling option is broken?

Post by SystemD »

bug resolume.zip
(861 Bytes) Downloaded 162 times

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4575
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Scrolling option is broken?

Post by Zoltán »

your patch works for me with 5.1.4 and 5.0.2
I think it's time to rename your preferences file and let resolume create a new one on start, to check if it's something preferences related. But keep the old one so we can find out the cause of the problem.
If renaming the preferences file solves the problem please upload the preferences folder you find in Documents/Resolume arena 5/ with the original preferences file.

of course you'll need to set up your preferences to enable OSC, etc.
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

User avatar
SystemD
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 113
Joined: Sun Jan 25, 2009 19:57
Location: Caen, France

Re: Scrolling option is broken?

Post by SystemD »

Thanks Ravensc for your help.

I've removed the preference file. Still doesn't work :(
Something strange : In my document library, I have 2 folders named "Resolume Arena 5" : 1 is empty, and the other has the "good" folders (composition, fixture library, preferences, presets and recorded".

I have this problem with my main PC (win 7) and my PC for the shows (Win 10 up to date). Both with Arena 5.1.4.

Here a zip file with the log file, the 2 config files :
Resolume files.zip
(9.16 KiB) Downloaded 125 times

Post Reply