Ableton Audio to Arena

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
User avatar
Marvel Feranti
Is taking Resolume on a second date
Posts: 30
Joined: Mon Jul 11, 2016 20:22

Ableton Audio to Arena

Post by Marvel Feranti »

Hi,

Is there anyone who can help me set up an audio out from ableton directly in to Arena (both applications run on the same MAC) so i don't have to use the microphone on the laptop. I want to put the audio out as well but being able to adjust the volume out separately from the input audio level. I have an external USB soundcard (Scarlet Focusrite) so maybe it can be of any use for this purpose.

any help will be much appreciated!

Nils

thedawjones
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 56
Joined: Thu Jan 24, 2013 16:27
Location: Seattle, Washington

Re: Ableton Audio to Arena

Post by thedawjones »

This should work.
http://jackaudio.org/
Good luck.

djrummer
Is taking Resolume on a second date
Posts: 28
Joined: Tue May 02, 2017 17:07

Re: Ableton Audio to Arena

Post by djrummer »

If you're willing to spend some money, the iConnectivity audio interfaces have routing to allow for that in the interface, as opposed to using a 3rd party software (which also works!)

User avatar
Marvel Feranti
Is taking Resolume on a second date
Posts: 30
Joined: Mon Jul 11, 2016 20:22

Re: Ableton Audio to Arena

Post by Marvel Feranti »

Thank you all, i'll check it out :D

Post Reply