Control via OSC sneds a "X" for empty slots

Just let it all out, buddy. You're among friends here.
Post Reply
Louis
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 7
Joined: Sat Jan 16, 2021 02:57

Control via OSC sneds a "X" for empty slots

Post by Louis »

My Resolume is connect via OSC to an ETC EOS Desk.
All works fine, but,...

I send from EOS the OSC Command:
/composition/layers/1/clips/1/connect
Shure special for every Video, means /composition/layers/1/clips/2/connect,..... for next videos.
The videos are all Textblocks.
With In or Outfades.
They work all fine.
But do i press GO at EOS and i send NOT an OSC Command to Resolume, the "X" for "clean up Layer" get "highlight".
The knob goes green.
This green knob stand as long as until the next video must start.
Only and ever if i press GO with no OSC Command.
Same show i send same time from EOS via MSC to Qlab/Ableton.

If i walk "pure" thru the Resolume Show -means only on the Resolume MAC- via left-right arrows on MAC i get not the green X Knob.
Do i miss some?
Have i program "bullshit"???
Pic 1.JPG
My Nick is the result of being angry with my Laptop,...... not with Resolume

Zoltán
Team Resolume
Posts: 5083
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Control via OSC sneds a "X" for empty slots

Post by Zoltán »

What does Resolume receive if you check the OSC inspector?
Attachments
Képernyőfotó 2021-05-11 - 15.27.51.png
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Post Reply