Future plans

Just let it all out, buddy. You're among friends here.
Post Reply
per-i_

Post by per-i_ » Mon Aug 20, 2001 10:12

Hello guys!

I was just wondering about possible future implementations into Resolume. You where talking about an effect SDK in the past.

Is it possible to write something for text input. Something where you can type in a text, select a way to put it onto the screen. Like scroll up/down, spin, etc. And then put it on a button. This would be really great.

Greetings,

per-i

User avatar
bart
Team Resolume
Posts: 2111
Joined: Wed Sep 29, 2004 10:01
Location: Resolume HQ

Post by bart » Mon Aug 20, 2001 15:50

We are thinking about where we wanna go and what we want to do ... start implementing new features (we have lot's of ideas) now or maybee start a big vj footage site where everybody can downoad and upload footage ... this demands lot's of bandwidth and bandwidth is expensive ... so everybody buy Resolume now so we can make new stuff! ;-)

In the meantime send us more feature wishes like this so we can prioritize or todo list ... thanx

duchess of giant_

Post by duchess of giant_ » Sat Sep 08, 2001 08:33

hello!

i'm really interested in this product! i saw it at a show in Hollywood and it was great! the vj was this guy from amsterdam & i was so excited to see him use it!

please tell me, is this available for the mac? would it run on the titanium G4 notebook?

i believe the guy who was using it in Hollywood was using a dual processor w/ the intel 3 pc laptop.

i would just like to see what my options are....

thanks in advance!

User avatar
bart
Team Resolume
Posts: 2111
Joined: Wed Sep 29, 2004 10:01
Location: Resolume HQ

Post by bart » Tue Sep 11, 2001 13:49

no it does not run on a mac, windowze only ... a friend of us here in the studio also has a titanium notebook and it's soooo sweeet!

we wanted to make a special edition of resolume for the wide screen where you have 6 channels in a row instead of 5 ...

but we don't have any plans to start programming a mac version yet .. allthough everybody is harassingus about it ... we simply do not have time for it!

duchess_

Post by duchess_ » Thu Sep 13, 2001 21:24

ah, thanks bartholomew,

i will plan on buying a pc laptop instead, though the titanium is really so sweet. i was looking forward to working on it.....

User avatar
bart
Team Resolume
Posts: 2111
Joined: Wed Sep 29, 2004 10:01
Location: Resolume HQ

Post by bart » Fri Sep 14, 2001 08:37

a sony viao is very sweet too ;-)

but not very fast graphics chip though .. make sure you buy a laptop with a geforce2Go graphics chip ....

[mani]_

Post by [mani]_ » Thu Sep 20, 2001 13:20

Hi guys,
is there any chance to have a laptop with dual monitor capabilities? Do you know if Sony Vaio has tv-out and/or a "dual head" function? Are there any external graphic card (or adapters) for laptops? Btw, Resolume rulez!

NODvanMOD_

Post by NODvanMOD_ » Thu Sep 20, 2001 14:35

Hello,
Is it possible to use playlists in Resolume?
I know that's possible to load up 20 Pics in one slot.
Why I can't load up Movies??

User avatar
bart
Team Resolume
Posts: 2111
Joined: Wed Sep 29, 2004 10:01
Location: Resolume HQ

Post by bart » Sat Sep 29, 2001 13:45

you can load up to 999 pictures in on channel ... ja loading multiple movies in one channel is interesting ...

good stuff ;-)

Post Reply