Presets for FFGL Source plugins

"Where is Feature X? I need Feature X! How can you not have Feature X?"
Post Reply
bigfug
Is taking Resolume on a second date
Posts: 18
Joined: Wed Mar 17, 2010 16:39

Presets for FFGL Source plugins

Post by bigfug »

While I was playing about with my fugPowerGL plugin, I realised there was no way to save the settings as a preset as it's a source plugin.

Dear Resolume devs, could you implement that at some point?

Many thanks,

Alex

Joris
Doesn't Know Jack about VJ'ing or Software Development and Mostly Just Gets Coffee for Everyone
Posts: 5185
Joined: Fri May 22, 2009 11:38

Re: Presets for FFGL Source plugins

Post by Joris »

This is actually feature request ticket #966, currently set for Res 5.x

craftycurate
Is seriously in love with Resolume. Met the parents and everything
Posts: 322
Joined: Sat Jul 26, 2008 20:26

Re: Presets for FFGL Source plugins

Post by craftycurate »

+1
Win7 x64 Pro | 8GB | Nvidia Go 650M/2GB

dradutu
Is taking Resolume on a second date
Posts: 43
Joined: Tue Jul 13, 2010 15:04

Re: Presets for FFGL Source plugins

Post by dradutu »

+2

Sadler
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 235
Joined: Tue Sep 20, 2011 23:55

Re: Presets for FFGL Source plugins

Post by Sadler »

Nice bump. Though it would be more flexible to convert source effects to regular effects, thereby allowing presets and allowing sources to be mixed.

Post Reply