DMX and audio frequency

"Where is Feature X? I need Feature X! How can you not have Feature X?"
Post Reply
User avatar
Bassindaniel
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 57
Joined: Tue Dec 05, 2017 16:49

DMX and audio frequency

Post by Bassindaniel » Fri Dec 15, 2017 17:35

Hi!

Where is DMX output? :o
only input on preferences...

Please change Audio values to frequency instead of 0.0 - 1.0...

Zoltán
Team Resolume
Posts: 3740
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: DMX and audio frequency

Post by Zoltán » Fri Dec 15, 2017 17:38

In Resolume 6 the dmx output settings have moved to Advanced output.
Bassindaniel wrote:Please change Audio values to frequency instead of 0.0 - 1.0...
Which audio values do you mean?
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

User avatar
Bassindaniel
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 57
Joined: Tue Dec 05, 2017 16:49

Re: DMX and audio frequency

Post by Bassindaniel » Fri Dec 15, 2017 17:46

Zoltán wrote:In Resolume 6 the dmx output settings have moved to Advanced output.

on R5 i could find my usb to dmx device and use it.
on R6 - cant....
Bassindaniel wrote:Please change Audio values to frequency instead of 0.0 - 1.0...
Which audio values do you mean?
see image
Attachments
Untitled.png

Zoltán
Team Resolume
Posts: 3740
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: DMX and audio frequency

Post by Zoltán » Fri Dec 15, 2017 19:14

I see, thanks!
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Post Reply