Random change direction

"Where is Feature X? I need Feature X! How can you not have Feature X?"
Post Reply
User avatar
Grimm90
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 219
Joined: Wed Nov 29, 2017 19:08

Random change direction

Post by Grimm90 »

I really like the new random sliders to finetune it , the only thing i'm missing (or not seeing how) is to randomly change the play direction as well.
Been even kinda wishing i could animate the speed / interval / distance sliders, or is that just too much :D ?

avaraxia
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 1
Joined: Mon Apr 06, 2020 20:02

Re: Random change direction

Post by avaraxia »

I agree, the option to randomly select the play direction while using random would be a great addition :)

deflost
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 71
Joined: Tue Jul 07, 2009 23:10

Re: Random change direction

Post by deflost »

++1

thx. r.h
westfernsehen, leipzig

User avatar
Godzil
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 78
Joined: Mon Mar 23, 2009 13:18

Re: Random change direction

Post by Godzil »

could you tell me what random sliders are u talking about?

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4622
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Random change direction

Post by Zoltán »

Képernyőfotó 2020-06-04 - 14.48.11.png
Available in Resolume 7 ;)
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

User avatar
Godzil
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 78
Joined: Mon Mar 23, 2009 13:18

Re: Random change direction

Post by Godzil »

why don't i see these sliders in my newest version of Arena? is it for Resolume only?

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4622
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Random change direction

Post by Zoltán »

These Random control sliders are available in both Avenue and Arena 7. Not included in V6 or V5.
You need to switch the clip or parameter to Timeline/Random to have it show up.

If you'd like to try it you can get the installers for the latest releases from our download page http://resolume.com/download
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Post Reply