MIDI Mapping Scroll Bar

"Where is Feature X? I need Feature X! How can you not have Feature X?"
kmifflin
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 173
Joined: Tue Oct 04, 2011 14:11

MIDI Mapping Scroll Bar

Post by kmifflin »

I recently purchased an apc40 for tiggering clips. It would be great if I could map a rotary encoder to the layers scroll bar. Right now I can almost operate the entire show from the control surface, but having to switch back and forth between the mouse to see my clips feel awkward.

User avatar
mowgli
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 215
Joined: Wed Aug 05, 2009 17:28
Location: London

Re: MIDI Mapping Scroll Bar

Post by mowgli »

+1 on this
Collapsing wave functions
http://www.mowgli.tv

Basic
Wants to marry Resolume, and Resolume said "yes!"
Posts: 707
Joined: Mon Feb 05, 2007 09:39
Location: UK

Re: MIDI Mapping Scroll Bar

Post by Basic »

this has been requested before i think.

+1 if not! :D
Resolume Avenue 3.3.3 - MBP i7, 8gb RAM - Snow Leopard (2010). Akai APC20

asperi
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 103
Joined: Mon Nov 07, 2011 01:03

Re: MIDI Mapping Scroll Bar

Post by asperi »

+3

Shorties
Is taking Resolume on a second date
Posts: 41
Joined: Tue Nov 08, 2011 22:09

Re: MIDI Mapping Scroll Bar

Post by Shorties »

Wow this is genuis, +1 from me too.

User avatar
cosmowe
Knows Resolume better than the devs
Posts: 1304
Joined: Fri Mar 25, 2011 10:27
Location: cologne // germany

Re: MIDI Mapping Scroll Bar

Post by cosmowe »

....I'm so glad that you...kmifflin asked for this again :-) I tried my luck in the past ...
THIS WOULD BE AWESOME!!!


Image




HERE ARE THE OLD THREADS!

Scrolling via MIDI
viewtopic.php?f=12&t=8905&hilit=scroll+midi

MIDI Map scrollers & mapping options
viewtopic.php?f=12&t=8472&p=31444&hilit ... idi#p31444

Scrollbar and BPM-buttons Midi assignable
viewtopic.php?f=6&t=7432&p=27923&hilit= ... idi#p27923

Scrolling mapped to MIDI
viewtopic.php?f=5&t=7158&p=27073&hilit= ... idi#p27073



greetz!
cosmowe
w10 || Schenker U506 || lemur || kp3 || pulse || leap motion || magewell capture dongle

Basic
Wants to marry Resolume, and Resolume said "yes!"
Posts: 707
Joined: Mon Feb 05, 2007 09:39
Location: UK

Re: MIDI Mapping Scroll Bar

Post by Basic »

I thought i'd seen a thread before ;)
Resolume Avenue 3.3.3 - MBP i7, 8gb RAM - Snow Leopard (2010). Akai APC20

User avatar
vj granda
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 195
Joined: Tue Sep 28, 2010 11:34
Location: Andorra

Re: MIDI Mapping Scroll Bar

Post by vj granda »

+ 1 Again...

Alvis_Cortex
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 65
Joined: Fri Sep 30, 2011 15:42

Re: MIDI Mapping Scroll Bar

Post by Alvis_Cortex »

+1 +1 +1
I also requested this before, also when a layer is selected using APC, Resolume should update the screen to show that layer if it is not visible on screen, oterwise we need to do what 'kmifflin' said, keep alternating between mouse and APC what is very annoying.

User avatar
olivepixel
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 57
Joined: Wed Jun 23, 2010 11:31

Re: MIDI Mapping Scroll Bar

Post by olivepixel »

Another +1 from me – scrolling with the mouse is a total pain in the ass.

Post Reply